Uydu alıcısı önerisi

Bilmiyorum ancak Tivibu abonesi olmadan Tivibu'yu kullanamazsınız.

Hayır, sadece uydu alcısı kullanabiliyoruz. Bu cihazlar aynı zamanda normal uydu alıcısı gibi de çalışıyor. Yani sadece şifresiz kanalları izleyebiliyoruz. Abonelik alırsak Tivibu kanallarını izleriz. Bu haliyle tüm Türksat kanalları çalışacaktır.
Bir arkadaşım da Tivibu vardı. Aboneliği sona erdiğinde yenilememiş. Daha sonra Tivibu/Türk Telekom cihazı ve diğer parçalarını geri getirmesini istemiş, getirmemesi halinde 500 ₺ cihaz bedeli adı altında bir fatura kesileceği belirtişmiş. Arkadaşım da zaten bir uydu alıcısı neredeyse o kadar. Bari bu kalsın demiş. Şu anda sordum normal uydu alıcısı olarak şifresiz kanalları izleyebiliyormuş.

Hayır, sadece uydu alcısı kullanabiliyoruz. Bu cihazlar aynı zamanda normal uydu alıcısı gibi de çalışıyor. Yani sadece şifresiz kanalları izleyebiliyoruz. Abonelik alırsak Tivibu kanallarını izleriz. Bu haliyle tüm Türksat kanalları çalışacaktır.
O zaman alın derim. Ancak daha iyi modellerin olabileceğini de unutmayın. O fiyattaki uydu alıcısı muhtemelen tamir görmüştür.

Hiç memnun olmadığımız uydu alıcısı,kendi kendine Tivibu üyeliğimiz varken kanal silmeye başladı.Teknik servis çağırıyoruz, onlar da ne yapacağını bilmiyorlar cihaz değiştiriyorlar ama çözüm yok.Televizyonun kendi alıcısında öyle bir sıkıntı yok,ben sorunun cihazdan kaynaklandığını düşünüyorum.

Hiç memnun olmadığımız uydu alıcısı,kendi kendine Tivibu üyeliğimiz varken kanal silmeye başladı.Teknik servis çağırıyoruz, onlar da ne yapacağını bilmiyorlar cihaz değiştiriyorlar ama çözüm yok.Televizyonun kendi alıcısında öyle bir sıkıntı yok,ben sorunun cihazdan kaynaklandığını düşünüyorum.
Alternatiflere yönelmek çok daha iyi olabilir. Next Kanky modeli bu fiyat bandındaki en iyi uydu alıcılardan birisi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı