Uydu interneti önerisi

harunbykl

Kilopat
Merhaba, ben köyde yaşıyorum. İnternet altyapısı ADSL TurkNet kullanıyorum. 35/12 olması gerek ama 20/3 ancak alabiliyorum. Ama bir anda internet gidiyor ve geri gelmiyor. Ekipleri arıyorum, düzeltiyorlar. Aradan 1 hafta geçiyor, tekrar aynı sorun oluyor. Ben de UyduNet diye bir şey duydum. Çok bilgim yok. Nasıl, hangi firma veriyor, fiyat ve paketleri nasıl? Kullanan varsa bana yardımcı olursanız sevinirim.

UyduNet’in yalnızca bir KabloNet kampanyası ismi olduğunu biliyorum Türkiye’de Starlink tarzı bir uydu internet hizmeti bildiğim kadarıyla bulunmuyor ancak altyapısız Superbox tarzı internet hizmetleri mevcut.

Sınırsızlar pahalı sanırsam sınırlı olarak da Türk Telekom magnet tarifeleri uygun oluyordu(genele göre nispeten). Bu arada bu bahsettiğim uydu internet değil. Direkt mobil ağ.

Sınırsızlar pahalı sanırsam sınırlı olarak da Türk Telekom magnet tarifeleri uygun oluyordu(genele göre nispeten)
Magnet hizmeti altyapısı olmayan evlere özeldir. Arkadaşın evinde altyapı görünüyor bu yüzden Superbox veya RedBox seçeneklerine bakması gerekir.

Merhaba, ben köyde yaşıyorum. İnternet altyapısı ADSL TurkNet kullanıyorum. 35/12 olması gerek ama 20/3 ancak alabiliyorum. Ama bir anda internet gidiyor ve geri gelmiyor. Ekipleri arıyorum, düzeltiyorlar. Aradan 1 hafta geçiyor, tekrar aynı sorun oluyor. Ben de UyduNet diye bir şey duydum. Çok bilgim yok. Nasıl, hangi firma veriyor, fiyat ve paketleri nasıl? Kullanan varsa bana yardımcı olursanız sevinirim.
Bulunduğunuz köye anten ile (airfiber-wifilink) hizmet veren sağlayıcılar varsa onlara bir bakın baya uygun fiyat oluyor ve vadedilen hızın %100'ünü veriyolar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı