Başlıkta da belirttiğim gibi uydu kullanmadan, sadece internete bağlayarak hem televizyon kanallarını hem de YouTube vs izleyebileceğimiz bir cihaz var mı acaba?
dostum onlar için uydu gerekmese de çanaktan gelen uydu kablosu gerekiyor diye biliyorum, yanlış mıyım? Ve eğer bildiğin bir marka varsa önerebilir misin?
Dostum onlar için uydu gerekmese de çanaktan gelen uydu kablosu gerekiyor diye biliyorum, yanlış mıyım? Ve eğer bildiğin bir marka varsa önerebilir misin?
Türk Telekom Tivibu, Digiturk BEIN connect. Cihaz standart Android TV ya da Android TV Box.
Android TV'lere indirilebilen canlı TV uygulamaları da var ücretsiz diye biliyorum ama hiç kullanmadım. Ya da basit bir PC toplayıp TV'ye bağlar, internet üzerinden keyfine göre çeşit çeşit kanalı izleyebilirsin.
Yanlışsın. İnternet bağlantısı yetiyor ancak Android TV'ler uydudaki rahatlığı vermiyor. Ancak Turkcell TV gibi bir şeye sahipsen o zaman uydudaki etkiyi alabilirsin.
Başlıkta da belirttiğim gibi uydu kullanmadan, sadece internete bağlayarak hem televizyon kanallarını hem de YouTube vs izleyebileceğimiz bir cihaz var mı acaba?
Dreamstar Nova 32 GB 4K Android TV Box ucuz fiyat seçenekleri, en beğenilen modelleri, taksit imkanı ve kargo fırsatları PttAVM.com’da! Kampanyalı fiyatları yakala! - 2025