Uydudan çalışan internet önerisi

Cabbar40

Hectopat
Merhaba, bulunduğum konumda herhangi bir internet altyapısı bulunmamakta köyde ikamet ediyorum cep telefonu operatörüm üzerinden internet kullanıyorum Online derslere katılıyorum internet yetiştiremiyorum. Kablo altyapısı kullanmayan internet sağlayıcı firma önerir misiniz? Ufak bir araştırma yaptım sanırsam Türksat uydu üzerinden internet hizmeti veriyormuş veya altyapısı olmayıp da başka bir sistem kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzaynet hocam, ama düzgün olduğunu söyleyemem başka çaresi yok.

Vodafone'nin öyle bir hizmeti vardı diye hatırlıyorum bi arayıp bilgi al istersen .

Vodafone'nin öyle bir hizmeti vardı diye hatırlıyorum bir arayıp bilgi al istersen.

Vodafone artık sunmuyor o hizmeti diye biliyorum.
Türk Telekom tarafında ise magnet sadece fiber sözü verip altyapısı uygun olmayanlara veriliyor.

@Cabbar40, kablosuz olarak en iyi interneti stabil ve müşteri hizmetleri bakımından sadece Turkcell Superbox sunabiliyor. Biraz pahalıdır ama işinizi fazlasıyla görür. Şebeke iyiyse yaklaşık 100 Mbps değer alabiliyorsunuz. Diğerleri ucuz diye onlara gidersen internetin ı'sini alamazsın.

Son düzenleme:
Ha öyle mi? Superbox en stabil internet? Dediğinize katılmıyorum hocam. Hem fiyatları pahalı, hem de çözüm bulacağız diyip bulamıyorlar. @518679

Ha öyle mi? Superbox en stabil internet? Dediğinize katılmıyorum hocam. Hem fiyatları pahalı, hem de çözüm bulacağız deyip bulamıyorlar. @melih D

Kurumsallık açısından önerdim. Ben şartlar gereği kendimde 6 ay kullandım Superbox'ı. Denemediğim internet kalmadı fakat işin gerçeği aralarında en iyisi Turkcell. Tabii fiyatı pahalı.

Senin attığın uzaynetin muhatap olacak müşteri hizmetleri bile yok. Turkcell bu açıdan bile tercih edilebilir.

Turkcell'in Superbox'una baktım fakat 150GB şu an 400TL ayda internete 400TL veremem vermem

O zaman yapabileceğin bir şey de yok.

Hocam zaten uzaynet cart curt, ben önermediğimi mesajda belirttim. Dandik internet zaten, altyapı da Superbox pahalı ama stabilite konusunda yaşayanlar çoğunluk sorun yaşıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…