Oturduğum yer kırsal ve hiçbir operatörün alt yapısı yok. Superbox da işimi çözmedi. Mobil şebekeler de doğru düzgün çekmiyor.
Bu nedenle uydudan internet almak istiyorum. Türksat'a sordum, durduğum yerde kapsama alanı yokmuş.
Bu konuda önerebileceğiniz, uydudan internet hizmeti veren firmalar var mı?
Uzaynet limitsiz paketlerle Türkiye’nin her yerinden internete, fiber hızında, uydudan, limitsiz bağlanabilirsiniz Karar Veremediniz mi? Uzaynet hizmetleri hakkında detaylı bilgi için DETAYLI BİLGİ HEMEN ARA SİZİ ARAYALIM
Uzaynet limitsiz paketlerle Türkiye’nin her yerinden internete, fiber hızında, uydudan, limitsiz bağlanabilirsiniz Karar Veremediniz mi? Uzaynet hizmetleri hakkında detaylı bilgi için DETAYLI BİLGİ HEMEN ARA SİZİ ARAYALIM
Hocam aslında Türk Telekoma başvuru yaptım. Neredeyse 1 sene olacak. Hala altyapı çalışması diyor. Bana 5-6 km uzaklıkta internet olan yer var ama firma oturduğum yere altyapı yapmıyor.
Hocam aslında Türk Telekom'a başvuru yaptım. Neredeyse 1 sene olacak. Hala altyapı çalışması diyor. Bana 5-6 km uzaklıkta internet olan yer var ama firma oturduğum yere altyapı yapmıyor.
Hocam aslında Türk Telekom'a başvuru yaptım. Neredeyse 1 sene olacak. Hala altyapı çalışması diyor. Bana 5-6 km uzaklıkta internet olan yer var ama firma oturduğum yere altyapı yapmıyor.
Hocam altyapı değil dediğim, benim tanıdığımın bulunduğu bölgede herhangi bir altyapı vs. yok, interneti elektrik direğinden gelen bir kablo ile sağladılar.