incubus44 Megapat Katılım 19 Ocak 2014 Mesajlar 177 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, Fizikçi, Prodüktör 28 Eylül 2014 #1 Merhaba Arkadaşlar, internete bağlı olan bir telefonu eş zamanlı olarak bilgisayar üzerinden takip etme imkanımız var mı? Teşekkürler
Merhaba Arkadaşlar, internete bağlı olan bir telefonu eş zamanlı olarak bilgisayar üzerinden takip etme imkanımız var mı? Teşekkürler
OkanTds Hectopat Katılım 24 Haziran 2014 Mesajlar 887 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2014 #2 Yabancı filmlerdeki GPS sistemine benzer şeyden mi bahsediyorsun ?
5 5062 Kilopat Katılım 16 Temmuz 2013 Mesajlar 4.610 Makaleler 10 Çözümler 4 28 Eylül 2014 #3 iPhone bölümüne açtığın için iOS olarak cevaplıyorum. Zaten iCloud, Find My iPhone özelliği ile internet olduğu sürece konum takibi özelliği sunuyor.
iPhone bölümüne açtığın için iOS olarak cevaplıyorum. Zaten iCloud, Find My iPhone özelliği ile internet olduğu sürece konum takibi özelliği sunuyor.
mustafa_34 Hectopat Katılım 16 Ağustos 2014 Mesajlar 213 Makaleler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2014 #4 Aynen. Apple cihazlarını iClodu'un sitesinden takip edebilrsiniz.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 28 Eylül 2014 #5 Aynı şekilde Android'de de bu seçenek mevcut. Google hesabınıza giriş yapmanız yeterli. Ardından cihazları yönet kısmına gireceksiniz.
Aynı şekilde Android'de de bu seçenek mevcut. Google hesabınıza giriş yapmanız yeterli. Ardından cihazları yönet kısmına gireceksiniz.
incubus44 Megapat Katılım 19 Ocak 2014 Mesajlar 177 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, Fizikçi, Prodüktör 2 Ekim 2014 #6 Kendi telefonum için istemiyorum o yüzden icloud veya find my iphone işime yaramıyor maalesef. @OkanTds aynen filmlerdeki olay gibi . Aslında hem iOS hem android için merak ediyorum bunu.
Kendi telefonum için istemiyorum o yüzden icloud veya find my iphone işime yaramıyor maalesef. @OkanTds aynen filmlerdeki olay gibi . Aslında hem iOS hem android için merak ediyorum bunu.