hsyn_turkey Hectopat Katılım 30 Temmuz 2014 Mesajlar 20 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2015 #1 Merhaba arkadaşlar, ben 1 megabit hızında internet kullanıyorum fakat 1 megabit internet hızı bana yetmiyor. Bu yüzden internet hızımı 3 megabit yapmak istiyorum. İnternet hızımı nasıl 3 megabite çıkarabilirim veya ne yapmam gerekiyor ? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ocak 2015
Merhaba arkadaşlar, ben 1 megabit hızında internet kullanıyorum fakat 1 megabit internet hızı bana yetmiyor. Bu yüzden internet hızımı 3 megabit yapmak istiyorum. İnternet hızımı nasıl 3 megabite çıkarabilirim veya ne yapmam gerekiyor ?
YunusEmre19 Hectopat Katılım 5 Kasım 2014 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2015 #2 Zamanın da bende yavaşlığından dolayı çok şikayet ettim. Tek çözümün yeni tarifelere geçmek. Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş. | TV, İnternet, Telefon Yeni kampanyalardan da yararlanabilirsin. Şahsen ben öyle yaptım.
Zamanın da bende yavaşlığından dolayı çok şikayet ettim. Tek çözümün yeni tarifelere geçmek. Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş. | TV, İnternet, Telefon Yeni kampanyalardan da yararlanabilirsin. Şahsen ben öyle yaptım.
C Corssfire88 Hectopat Katılım 3 Ocak 2015 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2015 #3 1megabit kaldımı o.o sitesinden yeni tarifelere bakın online işlemlerdende direk geçiş yapabilirsiniz
1megabit kaldımı o.o sitesinden yeni tarifelere bakın online işlemlerdende direk geçiş yapabilirsiniz
G GÜRKAN ÇELİK Hectopat Katılım 25 Aralık 2014 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2015 #4 1 mg bit mi o ne ya onu dedem kullanıyordu en son .kardeş senin orda tt net yada superonlıne yokmu
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.633 Makaleler 21 Çözümler 97 12 Ocak 2015 #5 Daha fazla paraya kıyarak geçebilirsin.
C Corssfire88 Hectopat Katılım 3 Ocak 2015 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2015 #6 3mb yapamazsın sanırım çünkü şuan sattıkları en düşük tarife aşağıdakidir. TarifeUploadAKN 1Fiyat10 Mbps'e kadar : 1 Mbps'e kadar25 GB29 TL / Ay [TBODY] [/TBODY] Tarifelere buradan bakabilirsiniz Ana sayfasından kampanyalarınada bakmanızı tavsiye ederim ama 24ay taahhüt yapıyorlar.
3mb yapamazsın sanırım çünkü şuan sattıkları en düşük tarife aşağıdakidir. TarifeUploadAKN 1Fiyat10 Mbps'e kadar : 1 Mbps'e kadar25 GB29 TL / Ay [TBODY] [/TBODY] Tarifelere buradan bakabilirsiniz Ana sayfasından kampanyalarınada bakmanızı tavsiye ederim ama 24ay taahhüt yapıyorlar.