Merhaba arkadaşlar. Uydunet firmasının 25 MBps 50 GB Eko sınırsız paketini kullanıyorum. Modem olarak ise Netmaster CBW-383ZN Docsis 3.0 bunu kullanıyorum hiç memnun değilim çok yavaş adil kullanım kotasını aşmadığım halde felaket derecede yavaşlıyor. Sorun neyden kaynaklanabilir? Kablolardan olabilir mi acaba? Düşünceleriniz nelerdir? Speed test resmini koyacağım.
NOT: Adil kullanım kotasını aşmış değilim.
Arkadaşlar ne yazık ki halen internetim çok yavaş Technopat'a bile zor giriyorum. @Recep Baltaş
Sanırsam bütün Türkiye'deki internetler yavaşlamış durumda,benimkide uydunet.Sana önerebileceğim bir program var onunla başka bir ülkedeki Ip'ye bağlanabiliyorsun ve böylece internetin daha hızlı oluyor.
Program Adı:CyberGhost
Yıllardır bu sorunu yaşıyorsan neden hâlâ bu internet sağlayıcıyla devam ediyorsunuz? Başkalarına yönelebilirsiniz hocam. Taahhütsüz paketler var.
Sözleşmem var geçemem dersen benimde vardı ve bana söz verilen hizmet sağlanmadığı için herhangi bir ceza veya para ödemeden hattımı iptal ettirdim böyle bir şansınız var ve böyle bir durum varsa hakkınızı arayın boşa düşük internete para vermeyin.
Dostum değiştireceğim fakat sözleşmem vardı bitti fakat bana danışmadan kendi kendilerine 2 senedir yeniliyorlar anlamış değilim değiştirmek istediğim zaman da cayma bedeli.