yunusssreis2 Hectopat Katılım 14 Ağustos 2016 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2016 #1 Oyunda aldığım en düşük ping 90. Ve sabit kalmıyor sürekli artıyor. CS:GO oynamak için illa internet kafeye mi gitmeliyim? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ağustos 2016
Oyunda aldığım en düşük ping 90. Ve sabit kalmıyor sürekli artıyor. CS:GO oynamak için illa internet kafeye mi gitmeliyim?
Birisi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 2.501 Makaleler 11 Çözümler 2 Yer İstanbul 14 Ağustos 2016 #2 Ben de Uydunet kullanıyorum. Bazen pingim 50'lerde dolanıyor. Bulunduğun bölgeden kaynaklanıyor olabilir. WTFast programını denersen belki işe yarayabilir.
Ben de Uydunet kullanıyorum. Bazen pingim 50'lerde dolanıyor. Bulunduğun bölgeden kaynaklanıyor olabilir. WTFast programını denersen belki işe yarayabilir.
Işıklı maus Hectopat Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2016 #3 Bu sorun bu aralar varsa Windows muhtemelen update yapıyordur. Wtfast kullanmamanızı tavsiye ediyorum fiyatları dudak uçuklatıcı.
Bu sorun bu aralar varsa Windows muhtemelen update yapıyordur. Wtfast kullanmamanızı tavsiye ediyorum fiyatları dudak uçuklatıcı.
yunusssreis2 Hectopat Katılım 14 Ağustos 2016 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2016 #4 update nasil kapatirim