UyduNet Düşük Download Hız Sorunu

Daha fazla  
Daha dün evime gelip interneti bagladılar paketim 50Mbit Download/4Mbit Upload seklinde. Speedtest yaptığımda yaklasık 47 Mbit download hizini goruyorum ancak dosya indirmeye gecince yaklasık 500 KB/sn ile indiriyorum. Modemim de Docsis 3.0 Sorunun çözümünü bilen var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tele2 Speedtest Service bu sitede dünyadaki en hizli serverları içeriyor ancak burdada gormem gereken hızın çeyreğini anca alıyorum.

Bu mudur yani Uydunet'in 50 Mbit dediği internet?

Her yerden yavaş indiriyorum bu arada.

Dosya Ekleri

• int.JPG
    14,4 KB · Görüntüleme: 150
Chorome tarayıcısından çoğu dosyayı indirirken düşük iniyor. Başka tarayıcı dene ve bazı sitelerde ip yavaşlığı var. Zenmate ile başka bir ip ile girince farkı görüyorsun.

Playstation 4, diyer tarayicilar, telefonumda falan hepsinde ayni sonuc maksimum 2 MB/sn gordum su ana kadar.

Vodafone Süpernet kullanıyorum. Test ettiğimde indirme hızım 6MB/S. Berbat bir değer. Fakat onun içinden aldığım hız 300KB/S. Arıza kaydı yaptırmayı denediniz mi? Ben yaptırdım ama vodafone müşteri hizmetleri biraz andaval. Sorunu çözemediler.

Arıza kaydı açtırmadım sebebi çevremdekilerin takma kafana 2-3 gun içinde hızlanır demesı ama bunun vaziyet hiç oyle değil gun geçtikce düşüyor hiz.

Aramazsanız sorununuz çözülmez. Size önerecekleri tavsiyelerden biri DNS kullanıyorsanız otomatiğe alın. Onu bir deneyin olmayaktır büyük ihtimal. Arayıp arıza kaydı yaptırmanız lazım.

Uydunetle 4 defa telefonla konustum bana hep değerleriniz normal sinyaliniz güçlü dediler. Arıza ekibi de boyle der buyuk ihtimalle ama yapcak bişey yok ilk fırsatta arza kaydı bırakicam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…