Daha dün evime gelip interneti bagladılar paketim 50Mbit Download/4Mbit Upload seklinde. Speedtest yaptığımda yaklasık 47 Mbit download hizini goruyorum ancak dosya indirmeye gecince yaklasık 500 KB/sn ile indiriyorum. Modemim de Docsis 3.0 Sorunun çözümünü bilen var mıdır?
Chorome tarayıcısından çoğu dosyayı indirirken düşük iniyor. Başka tarayıcı dene ve bazı sitelerde ip yavaşlığı var. Zenmate ile başka bir ip ile girince farkı görüyorsun.
Vodafone Süpernet kullanıyorum. Test ettiğimde indirme hızım 6MB/S. Berbat bir değer. Fakat onun içinden aldığım hız 300KB/S. Arıza kaydı yaptırmayı denediniz mi? Ben yaptırdım ama vodafone müşteri hizmetleri biraz andaval. Sorunu çözemediler.
Aramazsanız sorununuz çözülmez. Size önerecekleri tavsiyelerden biri DNS kullanıyorsanız otomatiğe alın. Onu bir deneyin olmayaktır büyük ihtimal. Arayıp arıza kaydı yaptırmanız lazım.
Uydunetle 4 defa telefonla konustum bana hep değerleriniz normal sinyaliniz güçlü dediler. Arıza ekibi de boyle der buyuk ihtimalle ama yapcak bişey yok ilk fırsatta arza kaydı bırakicam.