Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.873 Makaleler 9 Çözümler 49 4 Mayıs 2013 #1 Dün MH'den IP değiştirme talebinde bulundum. IP değişti ancak güvenli internet açıldı. Online işlemlerden kapatmanın yolu yok mu ? İlla aramak mı lazım ?
Dün MH'den IP değiştirme talebinde bulundum. IP değişti ancak güvenli internet açıldı. Online işlemlerden kapatmanın yolu yok mu ? İlla aramak mı lazım ?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.474 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 4 Mayıs 2013 #2 Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş. | TV, İnternet, Telefon Online işlemler,SMS,Müşteri hizmetlerini arayarak da çözebilirsin.
Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş. | TV, İnternet, Telefon Online işlemler,SMS,Müşteri hizmetlerini arayarak da çözebilirsin.
Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.873 Makaleler 9 Çözümler 49 4 Mayıs 2013 #3 Hiç fark etmemiştim orayı. Teşekkürler