Uydunet, KabloNet, Türksat Kablo Nedir? - Uydunet için en iyi modem hangisidir?

redheadrekt

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Bugün öyle bir gündür ki, TTNET'ten illallah ettiğim gündür. Ya arkadaş akşam sağlam internetle yatıyorum. Diğer akşam bir geliyorum internet buhar! Yok! DSL sinyali var, PPP sinyali 1 saat sonra teşrif ediyor.
Bende TTNET aboneliğimi kapatıp Uydunet'e geçmeyi planlıyorum. Bunun hakkında bir kaç sorum olacak.

Şöyle ki;
1-) Konuda ve başlıkta Uydunet dedim ve diyeceğim fakat uydunet diye bir aratıyoruz. Çıkan sonuçlar: "Uydunet , Kablonet | Türksat Kablo TV İnternet", "www.turksatkablo.com.tr" vs. Bunlar farklı mıdır, aynı mıdır, tarifeleri çoğunlukla aynı ama neden iki adet site var? Orijinali hangisidir? Bir arada uydunet diye bir site vardı yanılmıyorsam. Gidip bakkal bir bayiden almak istemem. Firmanın kendi kuruluşu turksatkablo.com.tr dir diye düşünüyorum ama emin değilim.

2-) Bu Uydunet kullanımı için biliyorsunuz Docsis 3.0 Modemler gerekiyor. Çeşitli sitelerde okuduğum kadarıyla Uydunet'in yanında gelen modemler adeta "REZALET!".
Fakat ben bunu birde forumda Uydunet kullanıcısı arkadaşlar varsa onlardan tekrar duymak isterim. Genellikle Wireless çekmeme ve zaman zaman internetten kopma problemleri oluyormuş. Bu konuda bu modemlerin bir "en iyisi" mutlaka vardır diye düşünüyorum. Aslında "en iyi modem" kavramı biraz saçma o yüzden en az sorun yaşatan modem diyelim buna.
Şuan son verdikleri modem:

Netmaster CBW-383ZN Docsis 3.0 300Mbps 4Port 5dBi And Fiyatı

Buymuş yanılmıyorsam okuduğum kadarıyla. Bu modem nasıldır? Kullan var mı? Diğer modemlere göre hoş bir görünümü var Uydunet modemleri arasında. Fakat gerçekten göründüğü kadar iyi ve kaliteli bir modem mi? Wireless gücü ne derecede?

3-) Birde Netmaster markası nasıl bir markadır? Türk markası galiba, modemlerine ne derece güven olur. Yarın öbür gün fazla radyasyondan, manyetik dalgalardan vs. kanser olmayalım. Olur ya dengesiz bir şey üretirler. Malzemeden çalma Türk mantığıyla. Karambole gitmeyelim. Ne olduğu belli olmayan modemler kullanmakta korkutuyor biraz. Yada ben mi fazla duymadım?

Bunları öğrenmek istiyorum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…