UyduNet nasıl?

zhuihd

Hectopat
Daha fazla  
Şu anda TurkNet kullanıyorum ama taşınma durumum var malum evler ateş pahası ben de bütçeme uygun bir ev buldum ama evde sadece UyduNet var. Daha önce çevremde hiç UyduNet kullanan olmadığı için iyi mi kötü mü bilmiyorum. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Yağmur yağarsa internet puf olur ve yetkili servisi öyle iyi değil izlediğim yayıncı da kullanıyor adamın yayında interneti yavaşladı sonra yetkili servisini aradı modeminizi aç kapa yapın vs. vs. dedi ama internette bayağı bir dalgalanma vardı.

Hocam o eski adı sanırım yeni adıyla Kablonet ben evimde kullanıyorum aylık 100 TL'ye (yeni zamlardan sonra) şöyle bir hizmet sunuyor.

Dosya Ekleri

• C594926B-4E00-4E83-A5E3-5C7543B44F87.jpeg
    C594926B-4E00-4E83-A5E3-5C7543B44F87.jpeg
    62,5 KB · Görüntüleme: 109
Şu anda TurkNet kullanıyorum ama taşınma durumum var malum evler ateş pahası ben de bütçeme uygun bir ev buldum ama evde sadece UyduNet var. Daha önce çevremde hiç UyduNet kullanan olmadığı için iyi mi kötü mü bilmiyorum. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Ben 50megabit akıllı paket kullanıyorum normal tarife saatinde internet gayet iyi akıllı tarifeye geçince biraz bozutuyor o kadar.

1673167309439.png

En uygunu ve problemsiz olanı bana göre. 4 yıldır kullanıyorum. Hepsi aynı kalitede bunların. Kafanı takma kardeş bunlara. Al gitsin. Diğerlerinin fiyatları en az %40 daha fazla zaten.

Ara sıra ping'in 400'lere çıkması (genelde oyun oynamam) ve ara sıra bağlantısının kopması dışında iyi, modem ölmüş sanırım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı