ÖmerAltıntas Megapat Katılım 11 Haziran 2014 Mesajlar 496 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2016 #1 Merhaba arkadaşlar ben Uydunete geçmeyi düşünüyorum. İndirme hızı ve ping kaç oluyor ? Bir de oturduğum yerde altyapısı yok fakat yan mahallede var. 25 Mbps olan paketine geçsem hızım kaça düşer ? Kullananlar yardımcı olursa sevinirim.
Merhaba arkadaşlar ben Uydunete geçmeyi düşünüyorum. İndirme hızı ve ping kaç oluyor ? Bir de oturduğum yerde altyapısı yok fakat yan mahallede var. 25 Mbps olan paketine geçsem hızım kaça düşer ? Kullananlar yardımcı olursa sevinirim.
ProfTech Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 5.635 Makaleler 9 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2016 #2 Uydunet en kaliteli internettir ülkemizde. Modemleri dandik sadece. En ucuz kampanyası 30 TL 25mbps 25gb akn. Gidin bir sorun hat çekiyorlar ise tam fiyat performans. Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş. | TV, İnternet, Telefon
Uydunet en kaliteli internettir ülkemizde. Modemleri dandik sadece. En ucuz kampanyası 30 TL 25mbps 25gb akn. Gidin bir sorun hat çekiyorlar ise tam fiyat performans. Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş. | TV, İnternet, Telefon