Çözüldü Uygulama açılırken "ms-contact-support" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

FARUK41TR

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Casper Excalibur G770 1TB SSD 16GB RAM İNTEL CORE İ7 12. NESİL RTX 3050 144 HZ WİNDOWS 11 Home Single Languange
1739998048013.png
1739998048013.png
Maalesef Bu uyarıyı alıyorum. Sorun gider uygulamasını çalıştırırken başka uygulamalarda olmuyor ya da ben kullanmıyorum. Nasıl gider bu uyarı?

Başlat menüsüne gir, "ayarlar" yaz ve aç. Uygulamalar → yüklü uygulamalar sekmesine gidin. Hata veren uygulamayı bulun ve "gelişmiş seçenekler"e tıklayın. Onar" düğmesine basın, çözülmezse "sıfırla" seçeneğini deneyin. Bilgisayarı yeniden başlatın ve tekrar deneyin.

Başlat menüsüne gir, "ayarlar" yaz ve aç. Uygulamalar → yüklü uygulamalar sekmesine gidin. Hata veren uygulamayı bulun ve "gelişmiş seçenekler"e tıklayın. Onar" düğmesine basın, çözülmezse "sıfırla" seçeneğini deneyin. Bilgisayarı yeniden başlatın ve tekrar deneyin.

Sağ olun ayarlardan bir şekilde yardım al uygulamasını buldum ve yükledim. Bende o uygulama olmadığı için böyle bir uyarı veriyordu sanırım.

Çözümü yazıp cözüldü atarsanız ileride sorun cıkarsa bulup cözerler.

Ayarlar-sistem-sorun gider-diğer sorun gidericiler-herhangi birine tıklayın otomatik olarak Microsoft Store'de yardım alın uygulamasını indirmeye başlıyor.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı