Enter your title Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 522 Çözümler 1 10 Haziran 2021 #1 Discord ya da diğer uygulamalardan videoyu açtığın zaman içinde bulunan fazla byte yüzünden uygulamayı çökerten dosyalar var. Bu dosyaları paylaşmaktan ban yiyebilir miyim?
Discord ya da diğer uygulamalardan videoyu açtığın zaman içinde bulunan fazla byte yüzünden uygulamayı çökerten dosyalar var. Bu dosyaları paylaşmaktan ban yiyebilir miyim?
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.834 Makaleler 13 Çözümler 35 10 Haziran 2021 #2 Kötü amaçlı kullanırsanız yersiniz.
S schlss Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 1.711 Makaleler 4 Çözümler 6 10 Haziran 2021 #3 Paylaşırsan umarım yersin. Kendin diyorsun uygulama çökertiyor diye. Gelmişsiniz ban yer miyim diye soru soruyorsunuz.
Paylaşırsan umarım yersin. Kendin diyorsun uygulama çökertiyor diye. Gelmişsiniz ban yer miyim diye soru soruyorsunuz.
Enter your title Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 522 Çözümler 1 10 Haziran 2021 #4 SALOOWEN dedi: Kötü amaçlı kullanırsanız yersiniz. Genişletmek için tıkla... Dolandırmaya çalışan kişilere atıyorum. schlss dedi: Paylaşırsan umarım yersin. Kendin diyorsun uygulama çökertiyor diye. Genişletmek için tıkla... Reset atınca düzeltir kendisini.
SALOOWEN dedi: Kötü amaçlı kullanırsanız yersiniz. Genişletmek için tıkla... Dolandırmaya çalışan kişilere atıyorum. schlss dedi: Paylaşırsan umarım yersin. Kendin diyorsun uygulama çökertiyor diye. Genişletmek için tıkla... Reset atınca düzeltir kendisini.
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.834 Makaleler 13 Çözümler 35 10 Haziran 2021 #5 Enter your title dedi: Dolandırmaya çalışan kişilere atıyorum. Reset atınca düzeltir kendisini. Genişletmek için tıkla... Etik bir davranış değil.
Enter your title dedi: Dolandırmaya çalışan kişilere atıyorum. Reset atınca düzeltir kendisini. Genişletmek için tıkla... Etik bir davranış değil.
Enter your title Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 522 Çözümler 1 10 Haziran 2021 #6 SALOOWEN dedi: Etik bir davranış değil. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam sadece altı üstü 23 kişiye bana Hypixel ve eula kuralları bozarak gerçek para karşılığında oyun parası vermeye çalışan kişilere attım.
SALOOWEN dedi: Etik bir davranış değil. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam sadece altı üstü 23 kişiye bana Hypixel ve eula kuralları bozarak gerçek para karşılığında oyun parası vermeye çalışan kişilere attım.