Eskiden Minecraft dosyalarına girerek texturepack vesaire kurabiliyorduk. Artık yapamıyorum herhangi bir uygulamanın dosyalarına gidince ya bir şey olmuyor içinde ya da direkt uygulamanın dosyasını göremiyorum bu uygulama dosyalarına rootsuz nasıl ulaşabilirim?
Sol tık dosya konumunu aç Android ise Android 10'dan sonra erişim yasak erişemezsin tabii rootlu değilse rootlu ise Android dataya girerek oyunun dosyalarına erişebilirsin fakat Minecraft Android data değil de direk olarak ana dizine dosyalarını atıyor. Eğer ana dizine atıyorsa Android 10'dan sonra da erişebilirsin SS atman yeterli yerini gösterebilirim.
Eskiden Minecraft dosyalarına girerek texturepack vesaire kurabiliyorduk. Artık yapamıyorum herhangi bir uygulamanın dosyalarına gidince ya bir şey olmuyor içinde ya da direkt uygulamanın dosyasını göremiyorum bu uygulama dosyalarına rootsuz nasıl ulaşabilirim?
Android kaçsın? Muhtemelen yeni Android şeyi yüzünden böyle ben de aynısı olmuştu. Xiaomi kullaniyorsan dosyalar yaz ayarlardan sonra güncellemelerini sil. Gözükmüyor ise çok işe yaramaz ama erişebilirsin data klasöründen. Ve ya, ".ZIP" gibi dosya uzantılarını ".mcpack" diye değiştirin.