G gatantimotoahmet Decapat Katılım 2 Şubat 2019 Mesajlar 1 2 Şubat 2019 #1 Kendi programımı açamıyorum. 0xc00000007b Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2019
Çözüm NookumPie 2 Şubat 2019 1Gülhan1 dedi: Bu hata çoğunlukla crack'ı olmayan oyunlarda veya korsan oyunlarda görülür. Program konusu bilmediğimden bağdaştırmayı size bırakıyorum. Genişletmek için tıkla... Alakası yok, arkadaşın sistemi Windows 7 olduğu için bu hatayı alıyor. gatantimotoahmet dedi: Kendi programımı açamıyorum. 0xc00000007b Genişletmek için tıkla... Windows 7'yi son sürüme güncelleyin ya da Windows 10'a geçin. Windows 7'ye destek vermiyoruz.
1Gülhan1 dedi: Bu hata çoğunlukla crack'ı olmayan oyunlarda veya korsan oyunlarda görülür. Program konusu bilmediğimden bağdaştırmayı size bırakıyorum. Genişletmek için tıkla... Alakası yok, arkadaşın sistemi Windows 7 olduğu için bu hatayı alıyor. gatantimotoahmet dedi: Kendi programımı açamıyorum. 0xc00000007b Genişletmek için tıkla... Windows 7'yi son sürüme güncelleyin ya da Windows 10'a geçin. Windows 7'ye destek vermiyoruz.
1Gülhan1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 1.621 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2019 #2 Bu hata çoğunlukla crack'ı olmayan oyunlarda veya korsan oyunlarda görülür. Program konusu bilmediğimden bağdaştırmayı size bırakıyorum. Artı 0 Eksi
Bu hata çoğunlukla crack'ı olmayan oyunlarda veya korsan oyunlarda görülür. Program konusu bilmediğimden bağdaştırmayı size bırakıyorum.
NookumPie Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 18 Nisan 2014 Mesajlar 5.006 Makaleler 9 Çözümler 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522594034 2 Şubat 2019 #3 1Gülhan1 dedi: Bu hata çoğunlukla crack'ı olmayan oyunlarda veya korsan oyunlarda görülür. Program konusu bilmediğimden bağdaştırmayı size bırakıyorum. Genişletmek için tıkla... Alakası yok, arkadaşın sistemi Windows 7 olduğu için bu hatayı alıyor. gatantimotoahmet dedi: Kendi programımı açamıyorum. 0xc00000007b Genişletmek için tıkla... Windows 7'yi son sürüme güncelleyin ya da Windows 10'a geçin. Windows 7'ye destek vermiyoruz. Artı 0 Eksi Çözüm
1Gülhan1 dedi: Bu hata çoğunlukla crack'ı olmayan oyunlarda veya korsan oyunlarda görülür. Program konusu bilmediğimden bağdaştırmayı size bırakıyorum. Genişletmek için tıkla... Alakası yok, arkadaşın sistemi Windows 7 olduğu için bu hatayı alıyor. gatantimotoahmet dedi: Kendi programımı açamıyorum. 0xc00000007b Genişletmek için tıkla... Windows 7'yi son sürüme güncelleyin ya da Windows 10'a geçin. Windows 7'ye destek vermiyoruz.