Çözüldü Uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc000005b

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ZEHRACHAN

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, ben oynadığım oyunlarda bu hatayı önceden almazdım ama sorun ne bilmiyorum bayağı araştırdım ve çözüm bulamadık.
Uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc000005b sorunu vrchat ve Apex Legends'te çıkmaya başladı ve ben bu oyunları oynamıyorsam PC ne işime yarasın?
Windows 10 ve sistem güncel.
RAM 20 GB.
İşlemci Intel(R) Core(tm) i7-4790 CPU @ 3.60GHz, 3601 MHz, 4 çekirdek, 8 mantıksal işlemci.
Intel(R) HD Graphics 4600.
Radeon RX 570 series.

Çözüm
Olay Görüntüleyicisi raporunuzu paylaşınız. Bunun için gerekli rehber aşağıda yer almakta. Kolaylıklar dilerim.

hata.JPG

Olay Görüntüleyicisi raporunuzu paylaşınız. Bunun için gerekli rehber aşağıda yer almakta. Kolaylıklar dilerim.

hata 2.JPG

Size şu anki mutluluğumu anlatamam...
Sabahtandır aralıksız bunun için uğraşıyorum ve sorun sadece virüs programından çıkış yapmakmış.

hata.JPG

hata 2.JPG

Size şu anki mutluluğumu anlatamam...
Sabahtandır aralıksız bunun için uğraşıyorum ve sorun sadece virüs programından çıkış yapmakmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı