Setup.exe-uygulama hatası uygulama düzgün olarak başlatılamadı (0xc0000142) şeklinde çoğu uygulamayı kurmaya çalıştığımda bu hatayı almaktayım. Visual C++2010, Spotify, EA App gibi birkaç uygulamayı kurmaya çalıştığımda bu hatayı aldım. Herhangi bir DLL dosyası da yazmamakta hata ekranında, her neyse yardım alayım diye buraya yazıyorum zaten Process Monitor dosyasını da şöyle bırakayım. Logfile.rar
Kısaca işlevleri; Windows güncellemeleri sonrası kalan gereksiz dosyaları temizleme Windows ISO'larını düzenleme ve sıkıştırma ESD dosyalarınızı ISO'ya çevirme Windows hizmetlerini düzenleme Sistem yedekleme ve geri yükleme Dism++ ile onarım...
Kısaca işlevleri; Windows güncellemeleri sonrası kalan gereksiz dosyaları temizleme Windows ISO'larını düzenleme ve sıkıştırma ESD dosyalarınızı ISO'ya çevirme Windows hizmetlerini düzenleme Sistem yedekleme ve geri yükleme Dism++ ile onarım...
Dediğiniz uygulama ile sağlığı düzelt yaptım işlem tamamlandıktan sonra ise yeniden başlatıp bir setupı yine denedim fakat durum değişmedi, hatayı hala almaktayım.
2 gün olmasına rağmen bir cevap alamadım, herhalde bir çözüm bulamadınız. Yardımcı olabileceğiniz herhangi başka bir durum var mı? Mesela: Hata vermiş olabileceğini düşündüğünüz DLL dosyaları gibi.
Başlat menüsüne sağ tıklayın ve Olay Görüntüleyicisi'ni seçin: Şimdi soldan Windows Günlükleri, sonra da Uygulama sekmesine girin: Bir sonraki aşamada sağdan Günlüğü Temizle... deyin ve gelen pencereden de Temizle seçeneğini seçin. Şimdi çöken uygulamayı tekrar çalıştırın. Uygulama...
Bu dosyalar burada bulunabilir:
\\?\C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportArchive\AppCrash_EAappInstaller.e_a592747634d0a281b5e43270a466700c2ed251e_a2d77ab6_85547a04-2b6f-428f-8891-5274915d6a03
Çözümleme simgesi:
Çözüm için yeniden denetleme: 0
Rapor Kimliği: f12598fd-331d-49d4-8637-5c6a312faa9a
Rapor Durumu: 268439552
Karma demeti: 067148aee19b43b5d9fff87b0b6538a2
Kabin Guid'i: 0[/CODE]
AdwCleaner, Windows işletim sistemleri için geliştirilen, spyware ve kötü amaçlı yazılımları bilgisayardan kaldırmaya yarayan programdır. Program özel kurulum gerektirmeden indirilir ve kurulur. Basit bir arayüze sahiptir. Windows sürümünde...
AdwCleaner, Windows işletim sistemleri için geliştirilen, spyware ve kötü amaçlı yazılımları bilgisayardan kaldırmaya yarayan programdır. Program özel kurulum gerektirmeden indirilir ve kurulur. Basit bir arayüze sahiptir. Windows sürümünde...
Complete Internet Repair, internet bağlantı ayarlarınızda sık görülen sorunları onarmayı amaçlayan ücretsiz bir programdır. Kurulum gerektirmeyen programı USB belleğinizde de taşıyıp kullanabilirsiniz. Program yazılımsal sorunları çözebilir fakat...
Complete Internet Repair, internet bağlantı ayarlarınızda sık görülen sorunları onarmayı amaçlayan ücretsiz bir programdır. Kurulum gerektirmeyen programı USB belleğinizde de taşıyıp kullanabilirsiniz. Program yazılımsal sorunları çözebilir fakat...