Uygulama Düzgün Olarak başlatılamadı {0xc0000142]

emre312

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Bugün Windows 8.1 entereprise sürümünü kulanıyorum windows7de böyle bir sorun yoktu her oyunu açtıgımda bu hata acaba neden internetten dl vb net framework vb şeyleri yükledim güncelleştirmeleri yaptım kısacası herşeyi yaptım yine aynı acaba neden çözümü varmı bu olayin yoksa windows 7ye geri döneceğim ?

Merhaba Bugün Windows 8.1 entereprise sürümünü kulanıyorum windows7de böyle bir sorun yoktu her oyunu açtıgımda bu hata acaba neden internetten dl vb net framework vb şeyleri yükledim güncelleştirmeleri yaptım kısacası herşeyi yaptım yine aynı acaba neden çözümü varmı bu olayin yoksa windows 7ye geri döneceğim ?

W8.1 update 1'e geçin;
MEGA

Eyvallah sağ olasın inşallah kalkar. İndiriyorum hep oyunlarda oluyor niyeyse sen demeseydin windows 7ye gececektim sağolasın deneyeceğim.. Birde 32Bit sürümünü kullanıyorum. Sorun cıkartmaz değil mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı