Uygulama geliştirmek için C mi Python mu?

Yapay zeka için C# kullanılmaz demedim ki...
Ayrıca python üzerinden Qt için yazacağın progressbar çöküyor. Thread kullanmayınca çöküyor.

Yanlış anladım o cümleyi. İşin özüne dönersek bazen Python için Qt kullanıyorum geç açılıyor ayrıca Progress Bar'da indirme işlemi verirken de donuyor. Bar ilerlemeden işlem bitince program devam ediyor. Thread kullanmadan da çözülmüyor o da çökertebiliyor.

Python'la bile kötü bir durumda değil ki.
Python ile kullanmadım o yüzden yorum yapamayacağım, C++ ile kullandığım için net olarak söyleyebiliyorum.

Yapay zeka için C# kullanılmaz demedim ki...
Ayrıca python üzerinden Qt için yazacağın progressbar çöküyor. Thread kullanmayınca çöküyor.
Temel GUI döngüsünün nasıl çalıştığını bilmiyorsun muhtemelen, GUI ana iş parçacığında herhangi kod akışını durduracak bir olay örneğin bir while döngüsü ya da yüksek boyutlu bir verinin widget üzerine yüklenmesi vs. sürecinde GUI kilitlenmeleri kaçınılmaz, Bu sadece QT'de değil bütün diğer GUI kitaplıklarında olan bir olay. Diğer bir durum ise ana iş parçacığında çalışan GUI araçlarına başka bir iş parçacığından doğrudan erişmeye kalkarsan race condition sebebiyle program çökecektir, dediğim gibi bunlar framework'un sorunu değil senin bilgisizliğin dolayısıyla ortaya çıkan sonuçlar. Doğru kullanımını araştırdıktan sonra herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksın.

Dynamics zaten açıkladı durumu bir daha benim açıklamama gerek yok. Thread kullanmadan neden o şekilde takılıp kaldığını anlayamıyorsan bu senin problemin, gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…