Uygulama İkonlarında Sorun

Cengizhan ŞEN

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba! Uygulama ikonlarının köşesinde olmaması gereken bir simge var. Aşağıda resmini görebilirsiniz. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Bunun için bir yazılım kurmuş olmalısın, Program Ekle veya Kaldır'dan reklamlardan gelebilicek herhangi bir yazılım bulursan kaldır.

Kısayol simgesi için bir Ugulama kullandıysan onu kaldırmalısın. Yok ben böyle birşey kurmadım diyorsanBaşlat/Arama/cmd yazıp üzerinde sağ tıkla ve Yönetici Olarak Çalıştır açılan pencerede sfc /scannow komutunu yaz Enter'la.
Sistem Dosyalarını Onarma komutudur bir kaç dk. sürer sabırla bekle ve sistemi yeniden başlat.

Kullanmadığım ve reklam olabileceğini düşündüğüm tüm programları kaldırdım. Program listemde bilmediğim program yok şu anda. Tüm eski program dosyalarını sildim. Dediğiniz taramayı gerçekleştirip sistemi yeniden başlattım ama durum hâlâ aynı.

Bir ara klasörlerin Mac'taki gibi görünmesi için IconPackager kullanmıştım ama daha sonra kaldırdım. Klasörlerin görünümü normal dönmüştü ama bahsettiğim işaretler kaldı.

Teşekkürler. Dediğinizi yaptım. Sorun düzeldi. Konu kilitlenebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…