Uygulama Kaldırılmasını Engelleme

Seccad Karaköz

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Bursa
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi yüklü uygulamanın kaldırılmasını nasıl engellerim . Benim 2 yaşında kardeşim var , telefonumdaki uygulamaları sürekli olarak siliyor . Küçük olduğu içinde laftan anlamıyor , yardım ederseniz sevinirim .

Uygulamaları gizliyebilirsin
Uygulama gizlemek için root gerekiyor yada launcher yüklenmesi gerekiyor . Launcher yüklemek istemiyorum . Sadece uygulamanın kaldırılmasını engellemek istiyorum . Mesele telefonun kendi uygulamaları gibi ( Google play , kamera , vs. ) .

Eğer telefonun rootluysa şu yöntemi deneyebilirsin:
Önce kaldırılmasını istemediğin uygulamanın apk dosyasını bul ya da çıkar. Daha sonra o apk'yi Root Explorer ile sistem uygulamalarının apk'lerinin bulunduğu klasörün içine at. Telefonu kapatıp açınca telefon o apk'yi otomatik olarak yükleyecektir ve o uygulama sistem uygulaması gibi olacaktır. Sistem uygulamalarının apk'lerinin bulunduğu klasörü Root Explorer'ı biraz kurcalayarak bulabilirsin. Ben eski Galaxy Wonder'ımda bu yöntemi birkaç kez uygulamıştım. Tabii değişik marka ve modellerde çalışmayabilir.

Telefonun garantisi devam ettiği için root yapmak istemiyorum , root haricinde başka bir yolu varmı ?

Lenovo cihazlarda güç tasarrufu için uygulama dondurma işlevi vardı. uygulamalar menüde görünmüyordu.
Root suz yapmak istiyosan mağazadan Battery Saver TÜRÜ uygulamalara bak derim

Play Store'dan uygulama indir ve şifre yaz. Uygulamayı silmeden önce şifre isteyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…