Uygulama Kaldırılmasını Engelleme

Seccad Karaköz

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Bursa
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi yüklü uygulamanın kaldırılmasını nasıl engellerim . Benim 2 yaşında kardeşim var , telefonumdaki uygulamaları sürekli olarak siliyor . Küçük olduğu içinde laftan anlamıyor , yardım ederseniz sevinirim .

Eğer telefonun rootluysa şu yöntemi deneyebilirsin:
Önce kaldırılmasını istemediğin uygulamanın apk dosyasını bul ya da çıkar. Daha sonra o apk'yi Root Explorer ile sistem uygulamalarının apk'lerinin bulunduğu klasörün içine at. Telefonu kapatıp açınca telefon o apk'yi otomatik olarak yükleyecektir ve o uygulama sistem uygulaması gibi olacaktır. Sistem uygulamalarının apk'lerinin bulunduğu klasörü Root Explorer'ı biraz kurcalayarak bulabilirsin. Ben eski Galaxy Wonder'ımda bu yöntemi birkaç kez uygulamıştım. Tabii değişik marka ve modellerde çalışmayabilir.
:matrix:

Eğer telefonun rootluysa şu yöntemi deneyebilirsin:
Önce kaldırılmasını istemediğin uygulamanın apk dosyasını bul ya da çıkar. Daha sonra o apk'yi Root Explorer ile sistem uygulamalarının apk'lerinin bulunduğu klasörün içine at. Telefonu kapatıp açınca telefon o apk'yi otomatik olarak yükleyecektir ve o uygulama sistem uygulaması gibi olacaktır. Sistem uygulamalarının apk'lerinin bulunduğu klasörü Root Explorer'ı biraz kurcalayarak bulabilirsin. Ben eski Galaxy Wonder'ımda bu yöntemi birkaç kez uygulamıştım. Tabii değişik marka ve modellerde çalışmayabilir.
:matrix:
Telefonun garantisi devam ettiği için root yapmak istemiyorum , root haricinde başka bir yolu varmı ?

Lenovo cihazlarda güç tasarrufu için uygulama dondurma işlevi vardı. uygulamalar menüde görünmüyordu.
Root suz yapmak istiyosan mağazadan Battery Saver TÜRÜ uygulamalara bak derim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı