k0zm1k Centipat Katılım 21 Haziran 2024 Mesajlar 387 Makaleler 1 Çözümler 3 24 Temmuz 2024 #1 Merhaba! Hiç altta yazdığım özelliklerin tamamını içerip ücretsiz olan bir program varsa ismini yazın bana - Bilgisayarda bulunan bütün program ve uygulamaları kalıntısız bir şekilde kolayca silebileceğim. (Sistem ve Microsoft Store dahil.) - Geçici dosyaları bulup hepsini silebileceğim. - Regedit'te bulunan gereksiz bütün şeyleri bana listeliyor ve sildiğim Uygulama/Programların Regedit'lerini silmemi kolaylaştırıyor. - Ve diğer opsiyonlar. (Arka plan işlemleri/Planlananlar/Hizmetleri açıp kapatmama ve ne işe yaradıklarını gösteren bir kısım.) = CCleaner hibit Revo Uninstaller Wintoys uygulamaları dışında üstteki kriterleri karşılayan program önerebilir misiniz?
Merhaba! Hiç altta yazdığım özelliklerin tamamını içerip ücretsiz olan bir program varsa ismini yazın bana - Bilgisayarda bulunan bütün program ve uygulamaları kalıntısız bir şekilde kolayca silebileceğim. (Sistem ve Microsoft Store dahil.) - Geçici dosyaları bulup hepsini silebileceğim. - Regedit'te bulunan gereksiz bütün şeyleri bana listeliyor ve sildiğim Uygulama/Programların Regedit'lerini silmemi kolaylaştırıyor. - Ve diğer opsiyonlar. (Arka plan işlemleri/Planlananlar/Hizmetleri açıp kapatmama ve ne işe yaradıklarını gösteren bir kısım.) = CCleaner hibit Revo Uninstaller Wintoys uygulamaları dışında üstteki kriterleri karşılayan program önerebilir misiniz?
Algoritmik Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 4.316 Çözümler 6 24 Temmuz 2024 #2 Revo Uninstaller. Yav dediğim uygulamayı en altta önerme demişsin. Göremedim onu.
TLPA Gigapat Kek günü Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Şubat 2015 Mesajlar 2.205 Makaleler 2 Çözümler 11 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2024 #3 Bence çok kurcalama, bırak kalsın, sonra kayıt defteri yüzünden sistem cortlayabilir. Sistem düzgün çalışıyorsa dokunmayın.
Bence çok kurcalama, bırak kalsın, sonra kayıt defteri yüzünden sistem cortlayabilir. Sistem düzgün çalışıyorsa dokunmayın.