N Necdet11 Zeptopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #21 XxS4M1xX dedi: Hocam dediğim yöntemi yapın sorun çözülüyor Açılmıyor ve istemciyi yeniden başlatın diyor Genişletmek için tıkla... Çok ama çok teşekkür ederim oldu sağolun
XxS4M1xX dedi: Hocam dediğim yöntemi yapın sorun çözülüyor Açılmıyor ve istemciyi yeniden başlatın diyor Genişletmek için tıkla... Çok ama çok teşekkür ederim oldu sağolun
XxS4M1xX Centipat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 549 Çözümler 6 25 Mayıs 2021 #22 ismimberkay dedi: Sürprizbozan: Konu dışı Hocam bana etiket geldi ama göremedim düzenlediniz mi? Eki Görüntüle 1039902 Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: konu dışı hayır hocam sizi etiketlemedim Necdet11 dedi: Çok ama çok teşekkür ederim oldu sağ olun Genişletmek için tıkla... Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
ismimberkay dedi: Sürprizbozan: Konu dışı Hocam bana etiket geldi ama göremedim düzenlediniz mi? Eki Görüntüle 1039902 Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: konu dışı hayır hocam sizi etiketlemedim Necdet11 dedi: Çok ama çok teşekkür ederim oldu sağ olun Genişletmek için tıkla... Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana