Uygulama Nasıl Yapılır?

alohi

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar oyundan ziyade bilgi yarışması tarzında sınavlara hazırlananlar için program yapmak istiyorum. Hangi programları kullanmam lazım veya aşama aşama gösteren bir site var mı?

Microsoft Açık Akademi, temel programlama, Windows Phone ve Windows 8 uygulaması geliştirme hakkında eğitim veriyor. Uygulama yazmak konusundaki en yararlı Türkçe kaynaklarından birisi. Visual Studio yazılımcılar arasında çok yaygın ve kullanışlıdır. Site de zaten VB üzerinden anlatıyor. Ancak uygulama yazmak için gayret ve azim gereklidir. Bunlar olmazsa uygulama yazamazsınız. Udemy'de de Türkçe kaynaklar var ücretli veya ücretsiz. Oraya da göz atmanızı tavsiye ederim.

Java dilini öğrenin Her platformda çalışıyor. Mobil program yapmak için en ideal dil olarak görüyorum.
Bu kanalı önerebilirim: sina5an
Java dışında sanırım C# ve C++ dersleride vardı.
Ama en sağlıklısı Java dili ile ilgili bir kitap almanız.
Yeni Başlayanlar İçin Java (Kitap ve Eğitim Seti)
Not: Sadece Java ile Minecraft gibi bir oyun yapamazsınız. Java'nın yanında bir çok programlama dili ve programa hakim olmalısınız.
Zor olduğunu düşünüp korkmayın. Pes etmeden devam edin. Öğrendikçe çok da zor olmadığını anlarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…