T Tolgaddd Centipat Katılım 9 Mayıs 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2023 #1 Arkadaşlar telefonu yeni aldım kendimce bazı düzenlemeler yaptım. Güncelleme yapmamı istedi ve güncellemeden sonra uygulama renklerim bozuldu, neredeyse hepsi böyle gözüküyor orijinal renginde gözükmüyor. Nasıl düzeltebilirim? Dosya Ekleri Screenshot_20231018_164140_One UI Home.jpg 67,9 KB · Görüntüleme: 303
Arkadaşlar telefonu yeni aldım kendimce bazı düzenlemeler yaptım. Güncelleme yapmamı istedi ve güncellemeden sonra uygulama renklerim bozuldu, neredeyse hepsi böyle gözüküyor orijinal renginde gözükmüyor. Nasıl düzeltebilirim?
Çözüm Heribert Yavuz 18 Ekim 2023 Ana ekrana basılı tut duvar kâğıdı ve stil/renk paleti/paleti uygulama simgelerine uygulayı kapat.
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2023 #2 android 13: Android 13 temalı simgeler nasıl etkinleştirilir: Adım adım kılavuz - Teknomers | Dünyadan Güncel Teknoloji | Oyun | Müzik | Film | Spor Haberleri Google tanıttı Android 13 mobil işletim sistemi bu yılın başlarında. İşletim sisteminin kademeli olarak piyasaya sürülmesi halen devam etmektedir. Son teknomers.com Artı 0 Eksi
android 13: Android 13 temalı simgeler nasıl etkinleştirilir: Adım adım kılavuz - Teknomers | Dünyadan Güncel Teknoloji | Oyun | Müzik | Film | Spor Haberleri Google tanıttı Android 13 mobil işletim sistemi bu yılın başlarında. İşletim sisteminin kademeli olarak piyasaya sürülmesi halen devam etmektedir. Son teknomers.com
KS KS T Tolgaddd Centipat Katılım 9 Mayıs 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2023 #3 Kullanıcı311 dedi: android 13: Android 13 temalı simgeler nasıl etkinleştirilir: Adım adım kılavuz - Teknomers | Dünyadan Güncel Teknoloji | Oyun | Müzik | Film | Spor Haberleri Google tanıttı Android 13 mobil işletim sistemi bu yılın başlarında. İşletim sisteminin kademeli olarak piyasaya sürülmesi halen devam etmektedir. Son teknomers.com Genişletmek için tıkla... Bende öyle bir seçenek yok kanka, nasıl açacağımı da bulamadım, telefon Samsung S20FE. Dosya Ekleri Screenshot_20231018_165953_Wallpaper and style.jpg 56,6 KB · Görüntüleme: 88 Artı 0 Eksi
Kullanıcı311 dedi: android 13: Android 13 temalı simgeler nasıl etkinleştirilir: Adım adım kılavuz - Teknomers | Dünyadan Güncel Teknoloji | Oyun | Müzik | Film | Spor Haberleri Google tanıttı Android 13 mobil işletim sistemi bu yılın başlarında. İşletim sisteminin kademeli olarak piyasaya sürülmesi halen devam etmektedir. Son teknomers.com Genişletmek için tıkla... Bende öyle bir seçenek yok kanka, nasıl açacağımı da bulamadım, telefon Samsung S20FE.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.224 Makaleler 6 Çözümler 146 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 18 Ekim 2023 #4 Ana ekrana basılı tut duvar kâğıdı ve stil/renk paleti/paleti uygulama simgelerine uygulayı kapat. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS T Tolgaddd Centipat Katılım 9 Mayıs 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2023 #5 Heribert Yavuz dedi: Ana ekrana basılı tut duvar kâğıdı ve stil/renk paleti/paleti uygulama simgelerine uygulayı kapat. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü, Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Heribert Yavuz dedi: Ana ekrana basılı tut duvar kâğıdı ve stil/renk paleti/paleti uygulama simgelerine uygulayı kapat. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü, Teşekkür ederim.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.224 Makaleler 6 Çözümler 146 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 18 Ekim 2023 #6 Tolgaddd dedi: Sorun çözüldü, teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Artı 0 Eksi