MehmetGenç Hectopat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 94 Yer Hatay\İskenderun Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #1 Sorunum başlıktaki gibi. Parmak izini fazlaca bastım, deseni unutmuştum zaten. Açamıyorum, yardım edin.
Sorunum başlıktaki gibi. Parmak izini fazlaca bastım, deseni unutmuştum zaten. Açamıyorum, yardım edin.
JustNobody Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 2.464 Çözümler 9 Yer Old West Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #2 Kurtarma parolası yok mu?
MehmetGenç Hectopat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 94 Yer Hatay\İskenderun Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #3 Yok diye biliyorum
JustNobody Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 2.464 Çözümler 9 Yer Old West Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #4 Şifremi unuttum gibisinden bir şey?
MehmetGenç Hectopat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 94 Yer Hatay\İskenderun Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #5 Evet öyle oluyor
JustNobody Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 2.464 Çözümler 9 Yer Old West Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #6 MehmetGenç dedi: Evet öyle oluyor Genişletmek için tıkla... E tamam, e-postanızı girin ve parolayı sıfırlayın.
MehmetGenç dedi: Evet öyle oluyor Genişletmek için tıkla... E tamam, e-postanızı girin ve parolayı sıfırlayın.
MehmetGenç Hectopat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 94 Yer Hatay\İskenderun Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #7 E posta ile sıfırlama yok cihazım note 8 pro kendi uygulama kilidini kullanıyorum
JustNobody Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 2.464 Çözümler 9 Yer Old West Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #8 Fabrika ayarına sıfırlamaktan başka çare yok gibi görünüyor.
MehmetGenç Hectopat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 94 Yer Hatay\İskenderun Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #9 JustNobody dedi: Fabrika ayarına sıfırlamaktan başka çare yok gibi görünüyor. Genişletmek için tıkla... Zaten fabrika verilerine dönme işleminden sonra sıfırlayabilirsiniz diyor
JustNobody dedi: Fabrika ayarına sıfırlamaktan başka çare yok gibi görünüyor. Genişletmek için tıkla... Zaten fabrika verilerine dönme işleminden sonra sıfırlayabilirsiniz diyor
JustNobody Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 2.464 Çözümler 9 Yer Old West Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #10 MehmetGenç dedi: Zaten fabrika verilerine dönme işleminden sonra sıfırlayabilirsiniz diyor Genişletmek için tıkla... Evet, unuttuğunuz için telefonu formatlamanız gerekiyor.
MehmetGenç dedi: Zaten fabrika verilerine dönme işleminden sonra sıfırlayabilirsiniz diyor Genişletmek için tıkla... Evet, unuttuğunuz için telefonu formatlamanız gerekiyor.