Keenact Kilopat Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 953 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2020 #1 Crysis 2 Oyunum normal zamanda çalışıyordu fakat sonralardan böyle bir hata almaya başladım. Oyun dosyalarını doğruladım silip baştan yükledim. Sorun hiçbir şekilde düzeltemedim hata dosyası burada çözümü bilen varsa yardımcı olabilir misiniz? Dosya Ekleri sxsizle.txt 9,3 KB · Görüntüleme: 277 Ekran Alıntısı.PNG 4,9 KB · Görüntüleme: 75
Crysis 2 Oyunum normal zamanda çalışıyordu fakat sonralardan böyle bir hata almaya başladım. Oyun dosyalarını doğruladım silip baştan yükledim. Sorun hiçbir şekilde düzeltemedim hata dosyası burada çözümü bilen varsa yardımcı olabilir misiniz?
CruaLHawK Kilopat Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 407 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Eylül 2020 #2 Geçmişte bir konu açılmış. Dilerseniz bir bakın çözümlere. Artı 0 Eksi
KS KS Keenact Kilopat Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 953 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2020 #3 Baktım ama dosyadaki verileri anlamadım ondan konu açtım. Artı 0 Eksi