B Berker Gönülden Hectopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2021 #1 Merhabalar. Oyun oynarken tam ekrandayken mouse aşağı falan inince dock çubuğu açılıyor ve sürekli rastgele bir şeyler açıyorum onun yüzünden. Onu nasıl kapatabilirim?
Merhabalar. Oyun oynarken tam ekrandayken mouse aşağı falan inince dock çubuğu açılıyor ve sürekli rastgele bir şeyler açıyorum onun yüzünden. Onu nasıl kapatabilirim?
rofl Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 8.322 Makaleler 56 Çözümler 172 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3 Cinsiyet Erkek Meslek Design Engineer 9 Aralık 2021 #2 Bununla ilgili bir ayar yok maalesef. En mantıklı olan Dock'u sağ veya sola almak... Belki bir nebze azaltacaktır.
Bununla ilgili bir ayar yok maalesef. En mantıklı olan Dock'u sağ veya sola almak... Belki bir nebze azaltacaktır.
CidQu Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 522 Çözümler 8 9 Aralık 2021 #3 Düzeltmenin yolu basit. Oyun oynarken CMD+⌥+M tuşlarına basarsan Dock bir daha sen geri açana kadar kilitlenir.
Düzeltmenin yolu basit. Oyun oynarken CMD+⌥+M tuşlarına basarsan Dock bir daha sen geri açana kadar kilitlenir.
rofl Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 8.322 Makaleler 56 Çözümler 172 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3 Cinsiyet Erkek Meslek Design Engineer 9 Aralık 2021 #4 CidQu dedi: Düzeltmenin yolu basit. Oyun oynarken CMD+⌥+M tuşlarına basarsan Dock bir daha sen geri açana kadar kilitlenir. Genişletmek için tıkla... Denedim ama çalışmıyor.
CidQu dedi: Düzeltmenin yolu basit. Oyun oynarken CMD+⌥+M tuşlarına basarsan Dock bir daha sen geri açana kadar kilitlenir. Genişletmek için tıkla... Denedim ama çalışmıyor.
B Berker Gönülden Hectopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2021 #5 Bir şey yaptım sorun düzeldi teşekkürler. CidQu dedi: Düzeltmenin yolu basit. Oyun oynarken CMD+⌥+m tuşlarına basarsan dock bir daha sen geri açana kadar kilitlenir. Genişletmek için tıkla... Bir de ortadakş tuş nasıl bir tuş.
Bir şey yaptım sorun düzeldi teşekkürler. CidQu dedi: Düzeltmenin yolu basit. Oyun oynarken CMD+⌥+m tuşlarına basarsan dock bir daha sen geri açana kadar kilitlenir. Genişletmek için tıkla... Bir de ortadakş tuş nasıl bir tuş.
CidQu Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 522 Çözümler 8 9 Aralık 2021 #6 Yazdığım method 10.13'den sonra kapatılmış sanırım. Ben de çalıştırmadım.