n0mss Picopat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 193 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2022 #11 DikizAynasi dedi: Ahk clicker açık kaynak kodlu bir makro uygulamasıdır. Kaynak koduna buradan ulaşabilirsiniz. GitHub: ahkClicker.ahk Eğer kodu editlemeyi bilmiyorsanız yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... bendede var aynısı ama ne yapacağımı bilmiyorum
DikizAynasi dedi: Ahk clicker açık kaynak kodlu bir makro uygulamasıdır. Kaynak koduna buradan ulaşabilirsiniz. GitHub: ahkClicker.ahk Eğer kodu editlemeyi bilmiyorsanız yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... bendede var aynısı ama ne yapacağımı bilmiyorum
DikizAynasi Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 607 Çözümler 5 9 Mayıs 2022 #12 n0mss dedi: bendede var aynısı ama ne yapacağımı bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Kodu editlemeyi bildiğinize emin misiniz?
n0mss dedi: bendede var aynısı ama ne yapacağımı bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Kodu editlemeyi bildiğinize emin misiniz?
n0mss Picopat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 193 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2022 #13 DikizAynasi dedi: Kodu editlemeyi bildiğinize emin misiniz? Genişletmek için tıkla... uygulamasında nasıl kod değiştirecem
DikizAynasi dedi: Kodu editlemeyi bildiğinize emin misiniz? Genişletmek için tıkla... uygulamasında nasıl kod değiştirecem