xXsUcUkXx Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2021 #1 Arkadaşlar benim bilgisayarımda Discord ve son oyuncu gibi bazı uygulamalar nedense açılmıyor. Normalde internette sorun yok. Yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar benim bilgisayarımda Discord ve son oyuncu gibi bazı uygulamalar nedense açılmıyor. Normalde internette sorun yok. Yardımcı olursanız sevinirim.
DeadRaid434 Centipat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 350 Çözümler 6 12 Aralık 2021 #2 Saatiniz geri. Saatinizi düzeltin. Sorun büyük ihtimalle çözülecektir.
xXsUcUkXx Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2021 #3 DeadRaid434 dedi: Saatiniz geri. Saatinizi düzeltin. Sorun büyük ihtimalle çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Aaaaaa onu ayarlamaya üşeniyordum demek ondanmış teşekkürler
DeadRaid434 dedi: Saatiniz geri. Saatinizi düzeltin. Sorun büyük ihtimalle çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Aaaaaa onu ayarlamaya üşeniyordum demek ondanmış teşekkürler
EkmekArasiHDD Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 5.934 Makaleler 3 Çözümler 34 Yer Ordu/Perşembe 13 Aralık 2021 #4 xXsUcUkXx dedi: Aaaaaa onu ayarlamaya üşeniyordum demek ondanmış teşekkürler Genişletmek için tıkla... Düzeldi mi?
xXsUcUkXx dedi: Aaaaaa onu ayarlamaya üşeniyordum demek ondanmış teşekkürler Genişletmek için tıkla... Düzeldi mi?