Uygulamalar kapanıyor ve yazılar siliniyor

Mamba11

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar,
Bilgisayarımda yaklaşık 1 aydır bir problem var. 1 ay önce her şey takır takır çalışırken bir anda bilgisayarda örnek olarak başlat menüsünü açtığım zaman daha görmeden kapanıyor. Açıldığını fark ediyorum ama gidiyor hemen. Bildirim sekmesini açtığım zaman da aynı şekilde. İnternette bir arama yapmak istediğim zaman direkt siliniyor yazı, arama yapamıyorum. Bir uygulamayı yönetici olarak çalıştırmak istediğimde ise hızlıca basmam gerekiyor (1 saniyede) yoksa yine kapanıyor. Her türlü şeyi denedim ama çözemedim bir türlü.
Yardımcı olursanız sevinirim.

Driverları güncel mi? Ayrıca virüste olabilir. Bilgisayarınızı taratın.

Kardeşim öncelikle arkadaşlar buraya size çözüm sunmaya çalışıyor driver ne alaka dediğine göre zaten PC'den anlıyor zannediyorsun kendini kendin yap o zaman.
Adamın bilgisayarın da büyük ihtimalle virüs var ve çözüm önerisi driverları güncelle diyor adam daha tarayıcıya giremiyor.Lütfen cevap yazarken beynimizi kullanalım lazım oluyor.
Kardeşim öncelikle arkadaşlar buraya size çözüm sunmaya çalışıyor driver ne alaka dediğine göre zaten PC'den anlıyor zannediyorsun kendini kendin yap o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…