Uygulamalar mikrofonu görmüyor

Under.nvid

Hectopat
Yer
İstanbul
Mikrofonlu kulaklığımı normal bir şekilde kullanırken artık uygulamalar bağlanmamaya başladı. Ses kaydedicisinde ayarlardan kurulumu yapın diyor ama bilgisayar mikrofonu görmüş Mikrofon Realtek diye. Başka mikrofonlar denedim yine olmadı. Sorun ne olabilir? Jak girişimde sorun olabilir mi?

Son düzenleme:
Mikrofonlu kulaklığımı normal bir şekilde kullanırken artık uygulamalar bağlanmamaya başladı. Ses kaydedicisinde ayarlardan kurulumu yapın diyor ama bilgisayar mikrofonu görmüş Mikrofon Realtek diye. Başka mikrofonlar denedim yine olmadı. Sorun ne olabilir?
@TechPowerUp1
Mikrofonlu kulaklığımı normal bir şekilde kullanırken artık uygulamalar bağlanmamaya başladı. Ses kaydedicisinde ayarlardan kurulumu yapın diyor ama bilgisayar mikrofonu görmüş Mikrofon Realtek diye. Başka mikrofonlar denedim yine olmadı. Sorun ne olabilir? Jak girişimde sorun olabilir mi?
Jak girişinde sorun olsa tanımlayamaz diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı