Tekiha Decapat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 60 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2025 #1 Uygulama dosyaları çok yer kapladığı için bazılarını silecektim ama silerken bu uyarıyı alıyorum. nasıl silebilirim? Dosya Ekleri 1743099991240.png 4,4 KB · Görüntüleme: 23
Uygulama dosyaları çok yer kapladığı için bazılarını silecektim ama silerken bu uyarıyı alıyorum. nasıl silebilirim?
Çözüm feuer 28 Mart 2025 Audacity nin uninstall dosyası bulunamıyor. HiBitUninstaller ya da benzeri bir uninstall uygulaması ile kaldırmayı deneyin.
Audacity nin uninstall dosyası bulunamıyor. HiBitUninstaller ya da benzeri bir uninstall uygulaması ile kaldırmayı deneyin.
feuer Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 171 Makaleler 1 Çözümler 3 28 Mart 2025 #2 Audacity nin uninstall dosyası bulunamıyor. HiBitUninstaller ya da benzeri bir uninstall uygulaması ile kaldırmayı deneyin. Artı 1 Eksi Çözüm
Audacity nin uninstall dosyası bulunamıyor. HiBitUninstaller ya da benzeri bir uninstall uygulaması ile kaldırmayı deneyin.
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.803 Makaleler 28 Çözümler 186 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 29 Mart 2025 #3 Tekiha dedi: Uygulama dosyaları çok yer kapladığı için bazılarını silecektim ama silerken bu uyarıyı alıyorum. nasıl silebilirim? Eki Görüntüle 2455410 Genişletmek için tıkla... Kendi dosya dizinini silebilirsiniz. feuer dedi: Audacity nin uninstall dosyası bulunamıyor. HiBitUninstaller ya da benzeri bir uninstall uygulaması ile kaldırmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Uninstall dosyası olmayanları Revo ve Hibit görmüyor. Pro versionlarını bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Tekiha dedi: Uygulama dosyaları çok yer kapladığı için bazılarını silecektim ama silerken bu uyarıyı alıyorum. nasıl silebilirim? Eki Görüntüle 2455410 Genişletmek için tıkla... Kendi dosya dizinini silebilirsiniz. feuer dedi: Audacity nin uninstall dosyası bulunamıyor. HiBitUninstaller ya da benzeri bir uninstall uygulaması ile kaldırmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Uninstall dosyası olmayanları Revo ve Hibit görmüyor. Pro versionlarını bilmiyorum.
feuer Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 171 Makaleler 1 Çözümler 3 29 Mart 2025 #4 Hibit te kaldırmak istediğin programa sağ tıklayınca "force removal" diye bir seçenek var. Onu denedin mi? Artı 0 Eksi
Hibit te kaldırmak istediğin programa sağ tıklayınca "force removal" diye bir seçenek var. Onu denedin mi?