Uygulamalar Üzerinde Kamera Çalıştırma

Bilal__ASLAN

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Ben telefonda ekran kaydı alırken. Camera uygulamasının arka kameradan veri almasını istiyorum ekranın yarısını kamera yarısıda diğer uygulama olacak. Burda ekranı ikiye bölme seçeneğini kullandım. Çoğu kamera programı ikiye bölmeyi desteklemiyor. Destekleyenlerinde kamerasını açınca ekranda bir sürü boş gösterge oluyor. Ben sadece kamerayı açmak istiyorum. Başka bir şey olsun istemiyorum. Böyle bir uygulama vs. varmı önerilerinizi bekliyorum.

Mobizen diye bi program var, hala kullanılıyor mu bilmiyorum ama ekran kaydı yaparken aynı zamanda kameradan görüntünüzü birleştirebiliyor.

Mobizen sadece ön kamerayı açıyor. Ama bana arka kamerayı açacak bir program lazımdı. Onuda buldum çok şükür

"AZ screen recorder" Adlı uygulama ekranın yarısını kaplayacak kadar kamerayı açıyor ve arka kamera ile ön kamera arasında değişime olanak tanıyor. Aradığım program buydu. İhtiyacı olanlarda. Android de Play Story de var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı