Uygulamalara zil sesi atama

LazDrovya

Megapat
Merhabalar.
Önceden instagram beta uygulamasının bildirim sesini kendim ayarlayabiliyordum. Ancak telefonu sıfırladıktan sonra bunu yapamıyorum. Zil sesleri ve bildirimler bölümünden uygulamalarda, yüklemiş olduğum uygulamalar artık gözükmüyor. Bilgisi olan var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Cevap: Ayarlar > Zil Sesleri+Uyarılar > Uygulama Seslerini Yönet > Instagram BETA > Bildirim Sesi
Bildirim Sesini 'Varsayılan' dan istediğin sese seç ve... BİTTİ!
Not: Instagram BETA yerine 6Tag kullanmanı öneririm. Orjinal Instagram uygulamasından bile daha iyi.
İyi günler...

Geç gelen cevap için öncelikle teşekkür ederim.
Ancak Bahsettiğim gibi uygulamalar belirttiğin yerde görünmüyordu.
Aynı sorunla karşılaşacaklar için bende buradan çözümü belirteyim. Uygulamaları kullanıkça, açtıkça bildirim seslerine tek tek düşer. Uygulamaları yükledikten sonra açmadığınız takdirde zil sesini atamanız için bildirim sesi ayarlarına program düşmez.
Not: Her ikisini de kullanıyorum :) 6Tag kendi hesabım, Beta'da ise kız arkadaşımın hesabı açık :) Ama tartışmasız 6tag tercihimdir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı