Uygulamalarda çıkan simgeler nedir?

Griffinn

Hectopat
Bazen yeşil tik çıkıyor. Biraz önce de bu çıktı, nedir bu?

Dosya Ekleri

• 1758492348348.png
    25,8 KB · Görüntüleme: 48
Görev yöneticisinden explorer.exe'yi durdurup ardından yeni görev çalıştır'a basarak tekrar explorer.exe yazıp çalıştırabilir misiniz?
Ayrıntılar kısmında bulacaksınız explorer.exe'yi.

Bazen yeşil tik çıkıyor. Biraz önce de bu çıktı, nedir bu?

Muhtemelen OneDrive. Sırf bunu çözmek için PC'yi formatlayıp internetsiz kurulum yapmak zorunda kaldım. Bir kere etkinleştirince geri dönüşü zor. OneDrive yedeklemelerini sildim ben sonra dosya gezgininde masaüstü vs. kayboldu dikkatli olun.

virüs falan mı bu ? ben format atmıştım bilgisayara bir kaç ay önce sonrasında şüpheli hiç bir şey indirmedim

virüs falan mı bu ? ben format atmıştım bilgisayara bir kaç ay önce sonrasında şüpheli hiç bir şey indirmedim
Hayır. Windows'un kendi bulut uygulaması. Burayı kontrol edin muhtemelen Onedrive simgesi vardır.

Görev yöneticisinden explorer.exe'yi durdurup ardından yeni görev çalıştır'a basarak tekrar explorer.exe yazıp çalıştırabilir misiniz?
Ayrıntılar kısmında bulacaksınız explorer.exe'yi.
bunu yapmadan önce kendi kendine gitti simgeler normal haline döndü anlamadım neler oluyor

bunu yapmadan önce kendi kendine gitti simgeler normal haline döndü anlamadım neler oluyor
Muhtemelen bi sıkıntı yoktur. Onedrive'i etkinleştirdiyseniz otomatik klasörlerinizi uygulamalırınızı vs. yedekliyodur. Yine de Kaspersky , Malwarebytes ile bir tarama yapın bilgisayara. Yaptıktan sonra Hitman Pro indirin bir de onla tarayın ama sıkıntı olduğunu sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…