Gojonun Moru Decapat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 427 15 Mart 2023 #1 32 GB SD kartım var. Oyun, uygulama yükleyemiyorum. Play Store'den direkt SD karta aktarma gibi bir şey var mıdır? Dahili depolama alanını nasıl daha boşaltabilirim?
32 GB SD kartım var. Oyun, uygulama yükleyemiyorum. Play Store'den direkt SD karta aktarma gibi bir şey var mıdır? Dahili depolama alanını nasıl daha boşaltabilirim?
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #2 Cihaz modeli?
Gojonun Moru Decapat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 427 15 Mart 2023 #3 Kullanıcı311 dedi: Cihaz modeli? Genişletmek için tıkla... Yazmayı unutmuşum kusra bakmayın Samsung J3 Pro.
Kullanıcı311 dedi: Cihaz modeli? Genişletmek için tıkla... Yazmayı unutmuşum kusra bakmayın Samsung J3 Pro.
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #4 Gojonun Moru dedi: Yazmayı unutmuşum kusra bakmayın Samsung J3 Pro. Genişletmek için tıkla... Hocam uygulamanın ayrıntısına girin. Yani şunun gibi bir yer (misal olarak Chrome verdim) Depolama alanına girip SD karta taşı deyin. Sizin cihazınızda böyle bir özellik olması lazım.
Gojonun Moru dedi: Yazmayı unutmuşum kusra bakmayın Samsung J3 Pro. Genişletmek için tıkla... Hocam uygulamanın ayrıntısına girin. Yani şunun gibi bir yer (misal olarak Chrome verdim) Depolama alanına girip SD karta taşı deyin. Sizin cihazınızda böyle bir özellik olması lazım.
Gojonun Moru Decapat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 427 15 Mart 2023 #5 Kullanıcı311 dedi: Hocam uygulamanın ayrıntısına girin. Yani şunun gibi bir yer (misal olarak Chrome verdim) Eki Görüntüle 1702979 Depolama alanına girip SD karta taşı deyin. Sizin cihazınızda böyle bir özellik olması lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam biliyorum da bütün uygulamalarımı yaptım öyle hâlâ 800 MB boş alan var sıfırlayınca telefonu 6.5 GB boş alanla başlatıyor.
Kullanıcı311 dedi: Hocam uygulamanın ayrıntısına girin. Yani şunun gibi bir yer (misal olarak Chrome verdim) Eki Görüntüle 1702979 Depolama alanına girip SD karta taşı deyin. Sizin cihazınızda böyle bir özellik olması lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam biliyorum da bütün uygulamalarımı yaptım öyle hâlâ 800 MB boş alan var sıfırlayınca telefonu 6.5 GB boş alanla başlatıyor.