Uygulamaların RAM'ini kısıtlamak için uygulama

BKDurak

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Eskiden Opera GX kullanıyordum ama hataları ve kötü kullanımı sebebiyle Brave'e geçtim. Ama bunda RAM kısıtlayıcısı yok. Sizin bildiğiniz bunu veya herhangi bir uygulamayı kısıtlayabileceğim bir uygulama var mı?

Mem Reduct RAM temizleyici örneğin ramınızın %60 üstüne çıkınca otomatik temizleyen uygulama fazla önermem ama düşük sistem kullanıyorsanız olur.

+ Olarak kendi rehberini yazdığım memplus var bu da güzeldir. ( detaylı bilgi ve kılavuz için rehberin tamamını okumanızı öneririm. )
Rehber linki: Rehber: Gereksiz kullanılan RAM'leri temizleme

Son düzenleme:
Mem Reduct RAM temizleyici örneğin ramınızın %60 üstüne çıkınca otomatik temizleyen uygulama fazla önermem ama düşük sistem kullanıyorsanız olur.
Mem Reduct kalıcı bir çözüm değil. Sürekli Ram'i temizlemesi bazen yetmiyor veya uygulamaların kullanmasını engelleyemiyor. Ama fena değildir.

Ben RAM temizleyici falan istemiyorum çok teşekkürler ama. Ben şu uygulama %50'nin üstünde RAM veya CPU kullanmasın şu uygulama % 30'un üstünde RAM veya CPU kullanmasın mantığı.

Ben RAM temizleyici falan istemiyorum çok teşekkürler ama. Ben şu uygulama %50'nin üstünde RAM veya CPU kullanmasın şu uygulama % 30'un üstünde RAM veya CPU kullanmasın mantığı.

Öyle bir uygulama yok diye biliyorum olsa bile bilgisayarın bozulabilir stabil çalışamaz. Benim söylediğim uygulamalara bakarsanız çok işinize yarayacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı