Uygulamanın internet erişimini modemden engelleme

FistikSarma

Hectopat
Daha fazla  
Bağımlı olduğum bir oyun var ve bana fazla vakit kaybettiriyor. Eğlendirmiyor da açıkçası, sadece bağımlıyım ve bırakamıyorum, silmek işe yaramıyor, geri yüklüyorum, en azından modem üzerinden hem oyunu hem de oyunun yüklendiği siteyi engellersem belki biraz baskılayabilir. Bunu yapmanın mümkün bir yolu var mı? Varsa nasıl yapmam lazım? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Play Store'de uygulamalar vardı galiba öyle mümkün. Bir uygulamanın internetini kesiyor. Bazı telefonlarda kendiliğinden böyle özellik var.

Play Store'de uygulamalar vardı galiba öyle mümkün. Bir uygulamanın internetini kesiyor. Bazı telefonlarda kendiliğinden böyle özellik var.

Yok öyle değil modem arayüzünden nasıl engelleyebilirim diye sormuştum ve PC oyunu.

Yok öyle değil modem arayüzünden nasıl engelleyebilirim diye sormuştum ve PC oyunu.

Ne bileyim telefonda oyun oynuyordum şu an psikolojik olarak kendimmişim gibi sandım kusura bakmayın. Modemden engellemek imkansız gibi en azından özel bir DNS sunucusu yapıp o oyunun kullandığı domain adreslerini engelleyip modemede DNS olarak gösterirseniz o modeme bağlı cihazlarda engellenmiş olur.

Modem arayüzüne giriş yapın. Orada ebeveyn kontrolü diye bir şey olması lazım. Oraya girin ve orada kısıtlama gibi bir bölüm olması lazım oradan kendi bilgisayarınızı seçiyorsunuz ve sitenin URL linkini falan koyuyorsunuz. Bende böyle tabii modeminizin markasını bilmeden konuşmak doğru olmaz.

O kısmı biliyorum aslında. Benim yapmaya çalıştığım oyun için bu değerleri nasıl bulabileceğimdi.

O kısmı biliyorum aslında. Benim yapmaya çalıştığım oyun için bu değerleri nasıl bulabileceğimdi.

Hocam zaten URL linkini kendi bilgisayarınızdan yasakladığınız an o siteye girmeye çalıştığınızda engellendiğini belirtiyor. Demek istediğinizi tam anlayamadım açıkçası.

Oyunun adını bir verin belki bulurum ben.

Craft Rise Minecraft.

Hocam zaten URL linkini kendi bilgisayarınızdan yasakladığınız an o siteye girmeye çalıştığınızda engellendiğini belirtiyor. Demek istediğinizi tam anlayamadım açıkçası.

Oyun için bir URL yok halihazırda verilmiş. Bunu demeye çalışıyorum oyun internetli ve bu oyunun internete erişimini kesebilirsem belki işe yarayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…