Uygulamanın internet erişimini modemden engelleme

Craft Rise Minecraft.

Oyun için bir URL yok halihazırda verilmiş. Bunu demeye çalışıyorum oyun internetli ve bu oyunun internete erişimini kesebilirsem belki işe yarayabilir.

Anladım şimdi. Hocam bunu yapabilmenin 1 yöntemi var güvenli internete geçmek ancak o zamanda bütün oyunlar ve her şeyi kısıtlıyor. Yani Minecraft'ın içindeki URL'yi kısıtlamak olmaz büyük ihtimalle.

play.craftrise.tc bunu engelleyin, oyun açılır ama sunucuya bağlanamaz. craft ve Rise arasındaki boşluğu silin forum kuralları gereği yazılması yasaklanmış.

Evet korsan olduğu için galiba yardım istemeyi engellemek için öyle yapılmış. Bu IP'yi kullansam engelleyecek ise teşekkürler.

Anladım şimdi. Hocam bunu yapabilmenin 1 yöntemi var güvenli internete geçmek ancak o zamanda bütün oyunlar ve her şeyi kısıtlıyor. Yani Minecraft'ın içindeki URL'yi kısıtlamak olmaz büyük ihtimalle.

IP adresini aldım sunucunun hocam. Deneyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
@FistikSarma bunu da engelleyin: 185.255.92.9

Merhaba hocam pasif konuyu yukarı taşımış gibi olacağım ama aynı şeyi bende Twitch ve YouTube uygulamaları için yapmak istiyorum size özelden yazacaktım ama ya formu çok bilmediğim için ya da siz mesajı kapattığınız için yazamadım zamanınız olduğunda Twitch ve YouTube'yi engellemem konusunda bana yardımcı olur musunuz?

Hosts dosyanıza
Kod:
127.0.0.1    youtube.com    twitch.tv
ekleyin.

Hosts dosyanıza.
Kod:
127.0.0.1 youtube.com twitch.tv
Ekleyin.

Hocam öyle yaptığımda sadece PC de engellenmez mi ben Wi-Fi'ya bağlı olan tüm cihazlar istediğimde girsin istediğimde girmesin istiyorum.

Hocam öyle yaptığımda sadece PC de engellenmez mi ben Wi-Fi'ya bağlı olan tüm cihazlar istediğimde girsin istediğimde girmesin istiyorum.
Modemden modeme değişir bu ebeveyn denetimi varsa o ayarlara bakın.

Modemden modeme değişir bu ebeveyn denetimi varsa o ayarlara bakın.

Evet ebeveyn denetimi var ama youtube.com u engellediğimde sadece web site engelleniyor ama telefonda YouTube uygulaması çalışmaya devam ediyor hem siteyi hem uygulamayı engellemek istiyorum.
Örnek video

Evet ebeveyn denetimi var ama youtube.com u engellediğimde sadece web site engelleniyor ama telefonda YouTube uygulaması çalışmaya devam ediyor hem siteyi hem uygulamayı engellemek istiyorum.
Örnek video

YouTube kullanırken sadece YouTube alan adı kullanılmıyor videoların indirme için kullanılan domainleri engellemen lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…