kurga243 Kilopat Katılım 13 Nisan 2018 Mesajlar 193 Çözümler 1 6 Ağustos 2025 #1 Xbox uygulaması başlatılıyor da kalıyor ve kapanıyor kendi kendine silip tekrar yükledim ama çözemedim. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ağustos 2025
Xbox uygulaması başlatılıyor da kalıyor ve kapanıyor kendi kendine silip tekrar yükledim ama çözemedim.
ahmtfy Picopat Katılım 21 Haziran 2025 Mesajlar 239 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2025 #2 Ayarlardan onarmayı deneyin. Verilerini sıfırlamayı deneyin belki önceki verileri tutuyordur.
kurga243 Kilopat Katılım 13 Nisan 2018 Mesajlar 193 Çözümler 1 13 Ağustos 2025 #3 ahmtfy dedi: Ayarlardan onarmayı deneyin. Verilerini sıfırlamayı deneyin belki önceki verileri tutuyordur. Genişletmek için tıkla... evt internette öyle bir çözümde vardı yaptım fakat olmadı sıra sıra denedim sıfırlama ve onarım
ahmtfy dedi: Ayarlardan onarmayı deneyin. Verilerini sıfırlamayı deneyin belki önceki verileri tutuyordur. Genişletmek için tıkla... evt internette öyle bir çözümde vardı yaptım fakat olmadı sıra sıra denedim sıfırlama ve onarım