İlk defa uygulama geliştiriyorum uygulamam kullanıcının dosyalarına erişmesi gerektiğinden manage_external_storage kullandım ama uygulama çalışınca fotoğraftaki gibi buton aktif değildi ve tıklasam bile aktifleşmiyor. Uygulamamı Android Studio da Kotlin kullanarak geliştirdim başka telefonlarda da denedim aynı sorun. (o buton nasıl aktifleşecek? Bir alternatif önerin.
Google size kolay kolay izin vermez, siz uygulamayı Google Play Console'a attığınız anda Manifest'ten direkt algılayıp sebep belirtmenizi ister. Uygulamanız zorunlu bir şekilde kullanmıyorsa izin almanız biraz zor. Yani bir dosya yöneticisi falan değilse.
Google size kolay kolay izin vermez, siz uygulamayı Google Play Console'a attığınız anda Manifest'ten direkt algılayıp sebep belirtmenizi ister. Uygulamanız zorunlu bir şekilde kullanmıyorsa izin almanız biraz zor. Yani bir dosya yöneticisi falan
Hocam ilk uygulamam olduğundan atmasam da olur öyle pratik olsun diye yapıyorum aslında ya bide benim uygulama e kitap ve manga okuyucu yapacağımdan bence izin verir