Çözüldü Uygulamaya özel bildirim ayarlama nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Nami

Decapat
Bildirimlerimin hepsi titreşimde ve tüm uygulamalar bu şekilde. Sadece WhatsApp için sesli bildirim yapıp diğer bütün uygulamaların titreşimde kalmasını istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?

Çözüm
@Crownguard İnternetten baktım ve seçtiğim şey sessize alıyormuş. Bende Zedgeden sessiz bir bildirim sesi yükleyip ("silence notification" diye geçiyor) onu yaptım ve WhatsApp'ın kendi içinden başka bir bildirim sesi ayarladım. Böylece diğer uygulamalarda sadece titreşim olarak kaldı ve sadece WhatsApp'ta bildirim sesi var.
Bildirimler > Uygulama bildirimleri > WhatsApp'a girin. Oradan bi' bu seçeneği aktif etmeyi deneyin.

Screenshot_20241024_001840_Settings.png

@Crownguard Muhetemelen çözdüm. Ayarlar kısmından bildirim sesini Silent yaptım ve WhatsApp'ın kendi içindeki ayarlardan Custom, telefondan ses yaptım ve diğer uygulamalar Silent olurken WhatsApp özel yaptığım ses oldu. Şimdiye geriye birinin WhatsApp'tan mesaj atması kaldı :(

Gördüm derken ayarları kurcalarken gördüm.

Çalışmaz bence çünkü siz, WhatsApp'tan bildirim sesi ayarladınız sadece. O ayarın çalışması için de telefondaki bildirimlerin ses çıkarmasına izin vermeniz, yani telefonun sesini açmanız gerekir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı