EkmekArasiHDD Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 5.932 Makaleler 3 Çözümler 34 Yer Ordu/Perşembe 1 Kasım 2024 #1 Bir programı kaldırmak istiyorum ancak kaldırdığımda tamamen kaldırılmasını, hiçbir kalıntı kalmamasını istiyorum. Bu görevi yapabilecek bir "uninstaller" aracı önerebilir misiniz?
Bir programı kaldırmak istiyorum ancak kaldırdığımda tamamen kaldırılmasını, hiçbir kalıntı kalmamasını istiyorum. Bu görevi yapabilecek bir "uninstaller" aracı önerebilir misiniz?
Zireael14 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2017 Mesajlar 1.564 Çözümler 13 1 Kasım 2024 #2 Revo Uninstaller Pro.
Pikapoder Centipat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2024 #3 2 senedir kullanıyorum sıkıntısız çalışıyor HiBit Uninstaller HiBit Uninstaller Powerful software that helps you uninstalling Windows software and Windows Store apps. www.hibitsoft.ir
2 senedir kullanıyorum sıkıntısız çalışıyor HiBit Uninstaller HiBit Uninstaller Powerful software that helps you uninstalling Windows software and Windows Store apps. www.hibitsoft.ir
dipol89 Kilopat Katılım 2 Şubat 2019 Mesajlar 280 1 Kasım 2024 #4 Ben Wise kullanıyorum. Programın kayıt defterindeki artıklarını da siliyor.
emres2005 Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 49 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Windows 11 Pro, Ryzen 7 7840HS, GeForce RTX 3050 6GB Laptop, 16 GB DDR5 RAM, 500GB SSD, 500GB HDD - HP Victus 16 Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2024 #5 Revo Uninstaller
EkmekArasiHDD Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 5.932 Makaleler 3 Çözümler 34 Yer Ordu/Perşembe 1 Kasım 2024 #6 Zireael14 dedi: Revo Uninstaller Pro. Genişletmek için tıkla... Pikapoder dedi: 2 senedir kullanıyorum sıkıntısız çalışıyor HiBit Uninstaller HiBit Uninstaller Powerful software that helps you uninstalling Windows software and Windows Store apps. www.hibitsoft.ir Genişletmek için tıkla... dipol89 dedi: Ben Wise kullanıyorum. Programın kayıt defterindeki artıklarını da siliyor. Genişletmek için tıkla... Bu üçüne bakacağım. Teşekkür ediyorum hepinize. HiBit uygulaması işimi gördü. Teşekkür ediyorum. Son düzenleme: 2 Kasım 2024
Zireael14 dedi: Revo Uninstaller Pro. Genişletmek için tıkla... Pikapoder dedi: 2 senedir kullanıyorum sıkıntısız çalışıyor HiBit Uninstaller HiBit Uninstaller Powerful software that helps you uninstalling Windows software and Windows Store apps. www.hibitsoft.ir Genişletmek için tıkla... dipol89 dedi: Ben Wise kullanıyorum. Programın kayıt defterindeki artıklarını da siliyor. Genişletmek için tıkla... Bu üçüne bakacağım. Teşekkür ediyorum hepinize. HiBit uygulaması işimi gördü. Teşekkür ediyorum.