Uygulamayı Silememek

İlker Şahin

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar fotoğraftaki dosyayı silemiyorum virüs programını kaldırdım fakat bunlar kaldı ve hala şu sağdaki 3 uygulama çalışmaya devam ediyor tiklerini kaldırıp uygula diyorum tikler tekrar aktif oluyor.
Hiçbir türlü kapanmıyor bir çok program denedim silmek için ama nafile, bilgisayarı güvenli modda başlatıp silmeyi de denedim olmuyor lütfen yardım eder misiniz? Bu çalışan servisler yüzünden oyunları tam ekran oynayamıyorum tarayıcım her 10 saniyede bir donuyor yanıt vermiyor. Virüs programı yüklemeye çalışıyorum hata veriyor, ekran kartı güncellemeye çalışıyorum hata veriyor.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    59,3 KB · Görüntüleme: 183

Basit bir çözüm. Download Revo Uninstaller Freeware - Free and Full Download - Uninstall software, remove programs, solve uninstall problems
Bu yazılımı indir ve kur daha sonra buradan silebilirsin. Eğer bir türlü silemediysen silmen gereken yazılımı tekrar yükle ve bu program ile kaldır. En son tarama yapmasını seç, devam et dedikten sonra işlem tamam.

Programı tekrar yükleyip silmeyi denedim bunlar hala olduğu yerde kalıyor kafayı yemek üzereyim ve attığın programı denedim silinmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…