Uygun CS Cross ayarı önerisi

Tüm kişisel tercihleri sormuşsun. Hassasiyet fare ile alakalı olduğu için profesyonel kullanıcıların "edpi" ayarlarına bakabilirsin. Ek olarak bu edpi'ı dpi.lv ile monitör ppi'sini eşitleyerek kullanırsan profesyonel kullanıcıların ayarları tam oturtmuş olursun. Grafikleri ise genelde düşük ve 4:3 ayarında tam ekran oynuyorlar.

Kod:
sensitivity "2"
zoom_sensitivity_ratio_mouse "1.2"

// Nişangah Ayarları

cl_crosshairalpha "200"
cl_crosshaircolor "1"
cl_crosshaircolor_b "50"
cl_crosshaircolor_r "50"
cl_crosshaircolor_g "250"
cl_crosshairdot "0"
cl_crosshairgap "-1.5"
cl_crosshairsize "5"
cl_crosshairstyle "4"
cl_crosshairusealpha "1"
cl_crosshairthickness "0.5"
cl_crosshair_drawoutline "0"

Grafik ayarların 4:3 tam ekran olursa rakibi daha büyük görürsün.
Windows Sens : 6 olmalı
Mause 400 dpi (ben 800 oynuyorum)
nişangah ve oyun sens ayarları da attığım gibi.

Ama bunlar kişisel ayarlar. Herkese göre değişir. Bu konuda kafanı fazla kurcalama en rahat oynadığın seçeneği kendin seç ve ona alış. Başkasının kalıbına girmeye çalışma 😉

Sens ayarını nişangâhı sabit bir yere tutup, sağa sola koşarak sabit noktadan ayırmadan bekletebildiğin seçenek olmalı. Bununla ilgili videolar var incelemek isteyebilirsin. -high -novid dışındaki başlangıç kodlarını silmeyi düşünebilirsin zira son 10 yıldır bir işe yaramıyor ama bizim Türk milleti hala 2021 güncel ayarlar deyip 10 sene önceki kodları paylaşıyor ve ekliyorlar...

Mesela, -freq 165 yazmana gerek yok oyun ayarlıyor kendisini, ekran kartının denetim masasından ayarlanmışsa eğer. Kontrolünü de mat_info kodu ile yapabilirsin. Bol şans 🙋‍♂️

Technopat Haberler

Geri
Yukarı